lördag 23 maj 2009

Idag har jag varit riktigt duktig om jag får säga det själv, förutom att jag fixat i grannens trädgård och städat mitt rum så har jag även klippt vårat gräs. Känner mej verkligen duktig, inte ofta jag är så duktig, och eftersom jag var så duktig så tycker jag att jag förtjänade ett bad. Så jag gick och la mej i ett bubbelbad i ca en timme, så jävla gött. Nu känner jag mej lagom seg, så sitter bara och väntar på att Robinson ska börja så jag kan mysa ner mej i soffan och kolla på de och sen se på film. Fast vilken fil det blir vet jag inte än, beror på vad vi har hemma. Men någon blir det, det har jag bestämt mej för. Längesen jag låg och kollade film i sängen, och känner verkligen för det just nu. Med tanke på att jag skrivigt en hel del idag redan så har jag inte så mycket mer att skriva, och en anledning till att jag började skriva nu var för jag skulle lägga upp bild på dagens outfit, så här kommer den:

Linne - vet ej från vart

Chinos - Gina Tricot

Halsband - vet ej från vart

Gud vad jag känner mej duktig nu, jag har både hunnit med att klippa gräset, rensat ogräs och städat mitt rum idag, och dagen är inte slut än. Och jag har världensfinaste tröja hängandes på min vägg just nu. Fast nu kommer problemet vad jag ska göra resten av dagen, och jag har en känsla av att det kommer att blir datorn, men jag vill inte det.. Så kom med förslag, på vad kan jag göra. Jag funderar på att plugga lite, men jag har faktist inte så mycket att plugga, det känns faktist rätt gött att jag ligger bra till med det mesta. Kanske lägger mej i ett varmt skönt bad senare, var rätt längesen jag badade faktist så det vore ganska gött att göra det.
.
Detta är en sån dag då man bara vill försvinna bort från allt, alla är på dåligt humör och inget verkar vara bra för någon? För i helvete, skärp till er. Jag orkar inte höra på allas jävla tjöt! Gud, det känns bara som jag klagar på alla nu för tiden? Jag måste också skärpa mej med tanke på att det känns som jag bara klagar på alla hela tiden, men det är verkligen inte det jag gör. För som sagt, jag är inte den där perfekta människan som gör allt rätt, även om jag skulle vilja vara det ibland, eller det är rätt ofta faktist som jag skulle vilja vara det. Men nu är man ju tyvärr inte det, fast det kanske jag inte ska deppa för med tanke på att ingen annan heller är det. Jag fattar inte, du säger att jag är så himla bra för dej, men varför kan jag inte bara få dej då? Som en födelsedagspresent eller något liknande? Det känns bara så rätt att vara i din närhet nu mera, jag blir glad av att bara se dej, och att få känna din kropp emot min gör mej överlycklig. Åh gasch, jag känner mej så fjantig när jag håller på så här.. Men det är faktist sant, du gör mej glad och jag vill ha dej. Men nej, jag måste sluta för det skulle troligen ändå aldrig funka. Du och jag, ditt namn och mitt namn det låter otroligt bra ihop, men hur skulle de sett ut om det vore så? Nej, det är nog bäst att vi bara är vänner..
Idag lär inte hända allt för mycket i min lilla värld, ska jobba lite och sen bara ta det allmänt lugnt hade jag tänkt mej. Just nu sitter jag i vilket fall och lyssnar på musik och äter frukost. Ibland är det otroligt gott med frukost ska ni veta, och ibland bara blä. Men just nu och idag var det otroligt gott. Inte ofta jag brukar tycka et är gott med frukost, men idag var det det. En fralla med ost, tomat och gurka på och med skinka, tomat och gurka, gott gott och till de ett glas med O'boy. Inte varje dag man dricker O'boy nu för tiden, det var förr i tiden det var mycket sånt. Nu har jag ätit upp min frukost, så funderar på att ta på mej och gå ut och fixa i trädgården en sväng så det blir gjort. Alltid lika skönt när man är klar, och vet att pengar väntar på en. Fast denna gången har jag fått pengar i förväg, så det känns inte lika skönt. Men som sagt, det måste göras och jag har inte gjort det på två veckor pgd. av dåligt väder.. Jag lär skriva mer senare idag, men nu ska jag ut och fixa de lite fint iallafall. Pussheaj!