torsdag 14 april 2011

johanna

Nu är det dags för att sova, är riktigt trött nu med så ska bli skönt. Seg dag i skolan imorgon, men sen blir det lov och då får jag träffa Johanna igen. Hon kommer hit antingen på lördag eller söndag, och spenderar ett par dagar här hos mig, det gillar vi! Nu sova, nattinatti!
det är okej att vara full och glad på nyår

körkortsplugg

Jag kom ingen vart med städningen idag, istället låg jag kvar i sängen och pluggade teori. Det står högt på listan nu kan jag ju säga. Läsa, läsa, läsa, prover, prover, prover. Ååh, jag e så taggad på körkort nu så det finns inte! Just nu ligger jag i soffan och kollar på Lyxfällan, målar naglarna och pluggar teori i väntan på att Big Brother ska börja. Så min dag har bestått av skolan och pluggande av körkort.

förlåt för att jag aldrig sagt förlåt

Dag 04 – Intressen

Ja, mina intressen e ju självklart att laga mat. Jag älskar att laga mat, koppla bort allt och bara göra det, göra lite som man vill, det är underbart! Utöver det gillar jag att fotografera mycket, inte för att det kommer ut mycket bilder här av de jag fotograferar, men allt gör jag det! Resa är något jag verkligen älskar, åka bort från Göteborg, och bara vara. Jag är jätteglad över att jag lärt känna Johanna, då det bara är att åka ner dit när jag känner för det att få komma bort härifrån, skönt. Sol och bad semester är det bästa jag vet, ligga och sola, det gillar jag verkligen.

städning på g kanske?

Ååh vad jag gillar min skola ibland asså. Idag slutade man ca en och en halv timme tidigare, det gillar vi. Ska städa mitt rum lite smått nu, och sen ut och lägga mig på balkongen hade jag tänkt mig. Om jag nu vill säga får tag i det där med städningen.. Sängen där Johanna sov när hon var här för ett tagsen står fortfarande kvar, med fullt av saker  på och ja, det är bara till att börja, men vart!?

trött

Godmorgon! Nu ska jag bege mig mot skolan, otaggad som fan.. Men men, bara idag och imorgon kvar sen är det lov. Det gillar vi stort! Idag blir det att bära solglasögon, inte bara för att det är sol, utan även för att jag är så äckligt trött..