tisdag 8 mars 2011

liiiiiiiiinnéa

Det blev inte så jävla mycket pluggande förut asså, istället blev det träffa Linnéa. Hamnade vid datorn i ytterligare tio minuter efter att jag skrev förra inlägget och efter de kände jag inte alls för att plugga, så ringde Linnéa istället. Sagt och gjort, åkte till henne och mös massor. Jättetrevligt, massa tjöt som vanligt. Går verkligen inte att komma undan det när man är med den bruden asså! Nu ligger jag i sängen och kollar på BB!
vi var iallafall snygga när vi gick ur åttan!

plugga här och lite där..

Jag känner mig jätteduktig, jag städar faktiskt mitt rum och det var inte igår senast jag gjorde det om man säger så.. Utöver det har jag faktiskt skrivit klart halva mitt vinarbete, duktig som jag e. Sen blir det att halvsova till söndagens BB avsnitt som jag somnade till i söndags, så det ska jag se klart idag och så. Efter det ska jag plugga lite samhäll så man kan den tills på torsdag! Plugg, plugg och ännu mera plugg..

varberg!

Hemma från skolan nu och varit det ett tag och huvudvärken sitter fortfarande i från igår, inte okej.. Det var otroligt nära att jag stannade hemma från skolan på  grund av det, men nej jag var duktig och gick ändå. Nu sitter jag och ska alldeles strax börja med mitt arbete om vin, tråkigt! Tyvärr måste det göras om jag ska bli godkänd i drycker, så det får bli till att göra det nu och lämna in de tills på fredag! Samt på fredag efter skolan åker jag ner till Varberg för att träffa min Johanna, det gillar vi och jag saknar dig!