söndag 31 januari 2010

sova nu? ohja!

Som sagt jag är jättetrött, så jag ska gå och lägga mej nu. Det är fan sjukt, klockan är inte ens nio. Men men, godnatt gott folk.

pepp

Jag är pepp inför torsdag, jag vill skejta nu. Det kryper i kroppen på mej, jag är så otroligt glad att jag börjat skejta. Det är en sån speciell känsla att bara åka, den känslan går inte att beskriva. Jag älskar det! Torsdag med mina flickor små Sara Hulander, Rebecca Wilund och Naomi.

LH-bästis

Åååh, nu blev jag glad. Jag fick precis sms av världensbästa Matte. Jag blev jätteförvånad, vi har inte snackat på jag vet inte hur länge, så skrev han lite av "våran låt" i ett sms. Så nu blev jag glad. Jag saknar dej Matte, och allt annat kungälvsfolk också för den delen..

söndagskyrka? inte min grej

Det blev lite försent för mej igår och upp lite förtidigt idag känner jag just nu. Jag kom inte i säng förens vid halv tre eller något inatt och skulle upp vid halv nio, bra jobbat där Ida.. Eller inte, jag är i vilket fall jävligt trött just nu. Pappa väckte min bror och mej vid halv nio imorse, då vi skulle åka vid nio. Så jag var nog uppe vid 20 i nio, fixade mej och sen blev det till att äta frukost i bilen. Vid tio tiden var vi uppe hos mormor, då blev det fika. Strax innan elva åkte vi ner till Ljungskyrka för att gå på dop för Oskar, dop som är så roligt.. Satt inne i kyrkan i ca en timme och tio minuter. Jag är väldigt glad att jag har småkusin, så vid 20 i tolv gick jag in i lekrummet med Alva och lekte lite. Efter många om och men i kyrkan åkte vi till någon lokal där vi fick mat och tårta. Jag hjälpte även till att fixa tre av tårtorna, och fick springa efter lilla Alva. Hon är hur söt som helst nu när hon äntligen lärt sej gå, eller ja springa kanske man ska säga? Vid tre, fyra tiden åkte vi hem till mormor och lämnade henne, sen blev det att åka hem till Göteborg igen. Det var ju någon som somnade gott i bilen kan jag ju säga, jävlar vad skönt det är att sova i bilen ibland. Bilder med mera kommer upp när jag har orkat lägga in de på datorn och så, fast då kommer de upp på bildbloggen.

åtta månader..

Idag skulle det egentligen varit åtta månader. Jag vet, det var jag som gjorde så det är som det är nu. Men jag kan ändå inte sluta tänka på det. Jag är glad att vi fortfarande är vänner och kan umgås. Det som skulle ha varit "våran dag" är inte längre "våran dag"..
Johan Elias Solberg, du är underbar!

bild

ny kategori

ohja, torsdags skejt. Alla gillar det, det vet jag. Jag gillar det ialalfall och det får en egen kategori! Jag är redan taggat inför torsdag, någon mer som är det? Nu ska jag strax gå och lägga mej hade jag tänkt, ska ju som sagt upp tidigt imorgon för att gå på dop.