torsdag 28 april 2011

en jävla månad!

Vet ni vad? Idag är det en hel jävla månad kvar tills jag blir 18år! Fattar ni eller? Det känns som det var igår jag satt hos Klint och skrev att det "bara" vad sex månader kvar, men nej det är faktiskt fem månader sedan. Sjukt vad tiden går fort! Dagen till ära lär jag väl ligga bakis med söta Johanna och så, men dan innan då jävlar kör vi all in brudar!
Jaja, nog om det, nu ska jag sova för att imorgon orka med en dag i skolan. För att sedan bli upp mött av sötaste Elin när jag slutat!

Dag 15 – En önskan

Oj, jag har flera önskningar så det är nog svårt att skriva just en önskan.. Men en önskan är väl att åka jorden runt, det är något som jag tycker hade varit riktigt fräckt. Snorkla vill jag också göra, så det finns faktiskt en del som man skulle kunna uppleva på en jorden runt resa, så det är verkligen en önskning/dröm jag har!

:(

Det finns så mycket jag vill skriva om, så mycket jag inte kan skriva om men skulle behöva skriva om. Allt de jag inte kan skriva om, är allt de jag vill prata om men inte kan prata om. Det suger rätt hård, men det blir nog bättre förhoppningsvis..

player?

Blä, känner jag som ett jävla vrak och har verkligen inte lust att gå till skolan.. Johanna väckte mig för drygt en halvtimme över att hon var smått skadeglad och det blev jag med om man säger så. HAHA Fyfan va vi är grymma hjärtat. Nu blir det till att fixa lite, eller nej byta om, borsta tänderna och gå till skolan, fixa sig orkar vi inte med idag. Puss puss!