fredag 11 februari 2011

filmdags

Nu är jag hemma igen. Ligger i sängen och väntar på att mamma och pappa ska gå och lägga sig, så jag kan ta plats i soffan och kolla på film. Tänkte se på i Rymden finns inga känslor, så otroligt bra film. Såg den ju på bio med Petter dan innan våran 6månaders dag, då jag både bjöd honom på den och på restaurang. Bowlingen gick inge vidare för min del, men vad hade jag räknat med liksom? Jag kan inte bowla och så är det bara, men jag hade det rätt trevligt ändå. 

dags att bege sig

Nu har jag fixat mig och ska bege mig mot vagnen om drygt en kvart. Kommer hem igen efter bowlingen för resten av folket ska ut på krogen, men nej man är självklart inte 18år och kommer inte in.. 

naturkunskap suger

taggar man naturkunskap så gör man..

bowling tonight

Ligger i sängen nu och målar naglarna, idag blir det blått och inte så snyggt, haha. Men det blir nog bra tillslut om jag har tur. Senare ikväll ska jag iväg och bowla med lite folk, vilka vet jag inte riktigt, men det blir nog bra. Så när jag målat klart naglarna och så, så ska jag duscha och fixa mig, äta och sen är det väl nästan dags för mig att åka in mot stan!