onsdag 20 maj 2009

En del saker blir man verkligen frustrerad över, åh gasch jag blir så sur! Vad är det med folk ibland? Hur tror ni att man reagerar egentligen om man får en sån fråga? Åååh gasch sluta, lägg bara ner. Jag orkar inte med det. Okej, ta inte detta fel nu för jag menar verkligen inte att jag är den som alltid säger bra saker och ställer rätt frågor. Men en sån fråga tycker jag inte man ställer, okej du kanske ville veta. Men nej, så ställer man den inte..
.
Hur ska jag göra? Ska jag vänta med att säga det, eller ska jag säga det så snart som möjligt? Jag gillar inte när det blir så här. Du verkar mer svårfångad än vad jag någonsin trott.. Men jag antar att det bara är till att fortsätta jobba och göra så gott det går? För du verkar ju inte märka något, du verkar ju helblind tyvärr. Jag saknar dej, jag vill ha dej här hos mej nu och bara krama om dej och pussa dej godnatt..
Otroligt slapp dag idag i skolan, och nu är det helg igen? Sånt här gillar vi, känts som om att det är fredag idag, men det är bara onsdag. Sjukt gött tycker jag. Dagen idag i skolan skulle börjat med hemkundskap, och då skulle vi ha gjort pizza. Och bara för det så åt jag ingen frukost, inte för jag brukar de men ändå, och självklart hade vi ingen hemkundskap idag, pgd av att läran var sjuk. Så istället gick frida och jag till "kolles?" och åt köttbulle mackor med rödbetssallad och pratade. När vi ätit klart gick vi tillbaka upp till skolan och la oss i en soffa och lyssnade på musik. Så om man summerar detta så kan man säga att vi började kvart över tio med matte, då vi skulle gå och undersöka lite. Sen va det engelska, och då halvsov jag, jag älskar att sova på lektioner. Inte för att det är bra, men det är sjukt gött ibland. I vilket fall sen var dagen nästan slut, bara spanska och då satt vi och pratade hela lektionen. Sen äntligen slutade vi och fick helg, så nu är vi lediga och börjar inte förens på tisdag. Efter skolan skulle egentligen Johan med mej hem, men med tanke på att han skulle till/är i malmö så blev det inte riktigt så. Och att han är i Malmö gillar vi ju inte riktigt, och suger om jag ska vara helt ärlig.. Istället för att åka hem hit var vi hemma hos han och ute en stund, och om någon vill veta så var det första gången jag var hemma hos han, och ändå har vi känt varandra i tre år snart. Det tycker jag faktist är lite läskigt att jag aldrig varit hemma hos honom innan, haha. När jag kom hem hamnade jag vid datorn, någon som är förvånad? Nej, tänkte nästan det. Senare mot eftermiddagen/kvällen gick vi över till Prytzarna, första gången jag träffa Carro sen efter hennes operation. Gick ner till triumf och köpte godis och pratade en del, längesen. Idag blir det ingen bild på dagens outfit heller. Orkar inte det, tyvärr, istället blir det en bild på Johan!