tisdag 20 oktober 2009

Det finns så mycket vackert som jag skulle vilja visa dej, men om du hade varit med hade det inte varit lika vackert längre, men tanke på att du är det vackraste som finns. Du skulle göra så den vackraste blomma, inte alls skulle vara lika vacker längre. Din utstrålning skulle ta över allt det vackra. Det finns så mycket vackert jag vill visa dej, och det finns så mycket kärlek jag vill ge dej, men jag vet inte riktigt hur. Jag älskar dej.
Jag vet inte vad som innerbär med att vara lugn, söt och fin. Varför inte vara lite mer halvgalen och göra sitt egna race istället för att gå på någon annans påståenden, som den inte kommit på själv? Kom på saker själv istället, gör inte alltid som alla andra säger, gör det din vilja vill. Okej, detta blev inte bra och jag fick inte ihop något annat. Men jag var tvungen att skriva lite kände jag.
Är trött efter en långdag i varmköket, med döda fiskar som inte vill samarbeta, även så gruppmedlemmar som inte heller vill det, och utvecklingssamatal som gick bra. Nu ska jag gå och slänga in mina kockkläder i tvätten och sen hoppa in i duschen. Ingen vill väl lukta fisk? Om någon vill veta så fick jag MVG på mitt serveringsprov vi hade för några veckor sen, en poäng från fullpott.