tisdag 10 maj 2011

varför?

Varför bryr jag mig? Jag känner dig inte ens! En gång, och ja.. De där orden fick mig att, jag vet inte vad! Men att du är och gör som du gör, det är inte riktigt okej. Jag trodde faktiskt du inte skulle göra så här.. För de du sa den kvällen, jag trodde på det.. Men men, du lever ditt liv, ute mitt i ingenstans och jag lever mitt i en storstad som är alldeles för stor för mig.. Trots det så tänker jag ändå på dig, alldeles för ofta tror jag dock. Det var något speciellt, men ändå inte.

slut på helgen från skolan...

Nu är jag hemma från jobbet igen och har varit det i drygt en timme, rätt skönt faktiskt. Dock trivs jag väldigt bra på jobbet, så lite segt att det är skola imorgon igen.. Det gillar vi inte riktigt! Nu ska jag vila en stund, sedan äta och ut med mitt kinderägg!

dags för jobb

Trött! Och jag har fått mina första myggbett som dödar mig just nu, inte okej.. Jag ska strax bege mig mot jobbet för att jobba hela långa dagen i det fina vädret, fördelen med att jobba ute när det är sol! Nej nu har jag inte tid att sitta här mer, grejer som måste fixas.