onsdag 17 juni 2009

Jag är inte speciellt trött nu, men jag ska i vilket fall stänga av datorn, ställa ner den på golvet och försöka sova. Fast jag lär ju inte somna, så ja.. Alltid värt att försöka. Imån så ska jag vara lite duktig jag ska faktist ut och jogga med älsklingen, Sara och Oskar. Så ja, någon lär ju dö och jag nämner inga namn men det är ju jag. Godnatt.
jag orkar inte lägga ner mer energi.
vår tid är över, vi har haft våran tid.
du skiter i mej, jag skiter i dej.
försök inte spela att du vill mej väl.
för du skiter i mej totalt annars så.
så snälla, spela inte för mej eller någon annan.
be inte om saker, när man inte får något tillbaka.
jag är så jävla less på dej.
du lever ditt liv, och jag mitt.
det är detta jag väntat på den senaste tiden.
äntligen har det hänt, och jag är glad.
jag är lycklig. jag behöver inte dej.
allt du sagt, är bara toma ord.
allt vi gjort, är bara bortblåst tid.
jag skiter i dej och alla våra minnen,
det är över sen en tid tillbaka. tack och hej.
jag behöver inte dej längre.
jag saknar dej inte äns.
jag tål dej inte längre
~ du är inte som du var förr ~
Då har man träffat Caroline en stund idag med, först blev det ungdoms. sen åkte vi ner till Eriksberg köpte jordgubbar och cida. Så gick och satte oss i Sannegårdshamnen och åt jordgubbar, drack cider och pratade massor. Känns som om att vi har en del skvaller till varandra. Finns så otroligt mycket att prata om med dej nu mera med tanke på att vi nästan aldrig umgås längre. I vilket fall det var mysigt nere i hamnen och på väg till bussen mötte vi Charlie och Abbe så pratade med de en stund, se gick vi vidare till bussen och åkte hem hit. Gjorde goa mackor och satte och i solen åter igen, mysig dag idag med dej. Nu ska jag ut och sätta mej på balkongen igen fast denna gången med musik i öronen har jag tänkt mej, så att jag kan bli av med "sommaren e kort" från huvet. Den är så otroligt jobbig och gasch jag blir galen. Och så vill jag träffa älskligen. Nej men nu ska jag ut, skriver mer ikväll. Puss på alla sötnosar.
Vaknade för ungefär en timmesen, så har jag precis varit uppe och ätit frukost och ligger i sängen igen med datorn i knät. Ska snart fixa mej lite för att träffa Carrobarro idag igen, ska även träffa Adam en stund idag. Igår kväll var som sagt Johan här och myste lite med mej, du är otroligt bra älsklingen. Du är den enda jag vill ha, du är allt för mej. Jag älskar dej så otroligt mycket. Tre års vänskap med dej och nu är du bara min.