måndag 24 januari 2011

inte bra...

Nu är jag hemma och ligger i sängen efter en lång dag! Började med skolan vid halv tio till tre ungefär, håltimme i drygt tre och en halv timme.. Efter skolan blev de direkt upp till akuten för jag trodde att jag hade fått en spricka i handleden / båtbenet för jag fick en spark där idag på idrotten och efter det fortsatte jag att vara med så ja.. Upp till akuten för att kolla den och så, ingen skada på skelettet vad de kunde se så ja. Det var ingen spricka som tur va, men det känns som de. Jag har så otroligt ont, att jag inte vet va jag ska ta mig till. Handen är stor som en fotboll känns det som och blå som jag vet inte vad.. På sjukhuset var älsklingen med mig, samt att Coffe även var där.

Jag känner mig verkligen handikappad just nu, att det är höger hand jag skadat.. Kan inte göra någonting känns det som, det kändes jättekonstig att borsta tänderna med vänster hand.. Jag tycker ni som brukar borsta med höger, ska borsta med vänster för att känna hur det känns, inte riktigt normalt.. Aja nu ska jag försöka sova bort lite smärta, men troligen är den kvar imorgeon också och ett par dag framåt...

segt

Sitter i skolan nu, har världens håltimma från typ halv elva till två, de suger. Men nu är de inte långt kvar tills jag börjar igen, härligt! Idrott och då blir det vollyboll om de stämmer som alla har sagt, så får hoppas på det. När flickorna små har slutat sin engelska, så ska vi bege oss mot lundbystrand och ha idrott men först ska jag köpa mig en god macka i fiket i skolan, mums!
snygg e man ibland asså..