onsdag 17 augusti 2011

23:42

Nu är jag hemma efter att träffat Flelizia och två av hennes kompisar i nästan två timmar, trevligt. Åååh det var skoj att träffa Felizia igen, har nog inte setts på fyra eller fem år, så det var verkligen på tiden om man säger så! Först satt vi nere i samhället och tjötade, sen förflyttade vi oss till Kallbadhuset där det blev till att bada. Det var varmare i vattnet än vad jag trodde det skulle vara, härligt värre. Nu blir det till att kolla film och sen sova, mysig. Dock är det lite väl ensamt här uppe nu, längtar verkligen hem just nu.. Längtar hem till min Elin och allt skitprat som alltid blir av. Men innan jag får träffa henne åker jag ju ner till min Johanna och myser nere i Varberg och även Danmark med henne!
snygga e vi

20:53

Jag är sjukt sugen på Ben&Jerry's nu asså. Dock stänger ICA om ca 5min, så dit hinner jag inte gå och det suger ju.. Så ingen Ben&Jerry's för mig ikväll. Men imorgon kanske, om suget fortfarande är kvar? Hoppas dock inte på det, eftersom att de är så satans dyra, men goda! Jobbigt läge nu asså, får väl istället ta en utan mina isglass som jag har i frysen..

tandläkarmonster

God morgon, eller ja god middag kanske? Nu har jag i alla fall vaknat och ätit frukost och så. Det regnar massor ute och jag ligger bara och njuter av att höra regnet, mysigt. Och vet ni vad som gör det ännu mysigare? Jo att jag ligger i sängen med min OnePiece på mig, som vanligt. Jag tycker verkligen det var värt att lägga 1400kr eller om det 1300kr på den, även om det sved lite när jag väl precis köpt den. Fast vad gör det? Jag är ju jättenöjd över den nu och den har blivit välanvänd under den korta tid jag ägt den.
Jag ska strax gå ner till mormor för att ringa och boka tid hos tandläkaren, bet ju av två tänder förra fredagen, så det är väl tid för att boka sig en liten tid hos tandläkarmonstret? Jag hatar tandläkaren, det är något av det värsta jag vet.. Hoppas jag får mig en bra tid, vill säga så att mamma kan gå med mig, så jag slipper gå dit själv. Senast jag var hos tandläkare skulle jag ju egentligen gått dit själv, men på den tiden hade jag ju världensbästa pojkvän som gick med mig och det är jag glad över! 
En av de finare bilderna på Petter & mig,
även om vi grälat stunden innan
och ingen av oss direkt ville vara med på bild..