måndag 28 februari 2011

néanéanéa

Linnéa, kom hem! Jag behöver dig just nu..
två år gammal bild

rektorn!

Haha just det ja! Imorse innan första lektionen hade börjat kom våran rektor in i klassrummet och pratade med oss & våran lärare pga. att våran klass är så stökig, så hon pratade med oss och förhoppningsvis ska det väl bli bättre. Så denna veckan ska hon komma på 7 olika lektioner och prata med oss och våra olika lärare! Vi är tydligen den stökigaste och rörigaste klassen på hela skolan. Jag är inte förvånad för fem öre, det jag undrar är, varför hamnar jag alltid i de stökigaste klasserna? På Jättestensskolan gick jag i den stökigaste klassen, i Ramberget lika så och nu på Ester, haha! Det är faktiskt rätt pinsamt, men tyvärr sant. Men har man ingen arbetsro i klassrummet så är det inte så lätt jämt, men grejen är den att vi har bättrat oss sen i höstas och verkligen sen i ettan, men bara för det är det inte bra!

en dag i taget

Ja, precis som rubriken, en dag i tag. Och det är precis vad jag gör, jag tar en dag i taget för att orka med detta! Jag tycker det är jättejobbigt och jag mår inte alls bra ut av detta. Det kommer ta sin tid och det vet jag, och det kommer ta lång tid. Men en dag i taget så klarar jag det nog!
Idag var jag med på idrotten första gången på jag vet inte hur många veckor, så det var ju bra. Mindre bra är väl att jag har ont i knät sen vi var uppe i Vemdalen och att vi skulle ha konditionsgrej och springa massor. Men det gick bra trots det och jag blev iallafall godkänd så jag är nöjd! Inte bara det, jag fick även reda på att Amandapanda sötnosen är inne och läser på min blogg, hihi. Söt e du!
min nya ljusrosa tröja & svarta jeans
fick bli dagensoutfit ihop med ett vittlinne!