måndag 5 september 2011

...

Om man kanske skulle sova snart? Det är jo trots allt en lång dag i skolan imorgon, eller nej men det är kök och då kan det vara bra att vara utvilad! Sen att denna dagen är skit, så har jag inget emot att sova snart så!

-

Nu går jag ut, ut med min iphone och lyssnar på musik. För att tänka, tänka på mitt liv, på dig, hur jag vill ha det och vad jag vill!

dö!

Idiotisk dag, korkad dag och allmänt dålig dag, så känner jag just nu! Funderar på att sova bort resten av dagen, så jag inte behöver lida mer idag. Det började med att klockan ringde vid sju, eftersom jag egentligen började halv nio, men nej då hade vi inte första lektionen, så jag kunde ha sovit till kvart i nio.. När jag gick till bussen började det regna och blåsa som mest.. Väl i skolan har jag haft kramper i magen hela dagen, så jag har plågats med de och att det var äcklig mat i bamba gjorde inte saken bättre. När vi väl sluta och jag skulle gå till bussen märkte jag att mitt paraply hade gått sönder totalt, så det var ju bara att slänga det och gå i regnet.. Och väl på bussen pajar mina hörlurar så nu har jag inga hörlurar! Denna dagen kan dö och dö lite till, sen kan den dö ytterligare lite.. Jag bara älskar mitt liv just nu!

min rumpa...

Jag var ju så där duktig och jobbade i helgen, och ja självklart finns det negativa saker angående det och detta är faktiskt en sak. Visst det är lite kul, men nej det är ju inte det. När jag skulle skura golvet i köket i lördags eftermiddag så gjorde jag som vanligt, bortsett från när jag skulle skrapa allt vatten till brunnen så backa jag in i en bänk, rakt på hörnet av det. Och alla vet ju hur ont det gör att råka gå in i ett bordshörn eller liknande. Men som sagt jag backade in i bänken på hörnet, så nu har jag ett stort fett blåmärke på min rumpa, och det gör sjukt ont! Det var bara det jag ville säga och nu hoppas jag ni tycker synd om mig!