torsdag 1 april 2010

nya bilder på bloggen!

Nu finns det bilder på bildbloggen från idag, videos och grejer kommer upp någon annan dag! Nu ska jag gå och lägga mej är både trött och har ont i magen som fan..

petter ♥

Träffade Petter i stan idag, det var behövligt! Har skrattat både så jag börjat gråta och fått kramp i magen, mycket lyckat. Åkt runt halva Göteborg, suttit på Lejontrappan, ätit på restaurang, gått runt, ätit glass. När vi satt på Lejontrappan fick han sms av Ali som frågade om han ville hänga med på opera/teater, så ja. Vi gick på opera/teater, och fråga mej inte varför. HAHA! Det var väl helt okej och så. Bilder och sånt från dagen kommer upp på bildbloggen senare ikväll eller något. Just nu sitter jag och äter ostbricka med massor av goda ostar, jag älskar ost! Tack för idag Petter, jag älskar dej bästavän!

ingen som vet varför!

För många frågor, men alldeles för få svar, varför är det så? Varför ska det finnas så många frågor, men inte svar till alla? Varför är det ingen som har svar på mina frågor? Jag har nog flera miljoner frågor i mitt huvud just nu, men inga svar. Varför är det på det här sättet? Jag orkar inte med det! Jag är trött och kan inte sova på nätterna, frågorna och tankarna håller mej vaken halva nätterna. Det är inte så här det ska vara!

horoskop!

Jag tror seriöst att jag håller på att bli galen, jag läser horoskop var och varannan dag. Inte nog bara det, jag läser de på kvällen, och sen när jag tänker på vad som har hänt, så passar det in så jävla bra! Är det bara för att jag inbillar mej, eller är det verkligen så? Passar det verkligen in så bra, eller inbillar man säg det? Nu ska jag fördriva tiden lite med att lägga min kamera på laddning en stund innan jag försvinner hemifrån!

I dont care what they say