söndag 7 juli 2013

sjuk

Godkväll! Förlåt för världens sämsta uppdatering, jag har inte haft tid eller så.. Att jag bloggar nu, ja nu, vid denna tiden en söndag är lite konstigt.. Men et är så att jag ligger hemma med feber och spytt som en gris i över två timmar.. Vill säga imorgon blir det inget jobbande för min del, tyvärr! 

Jag vet inte riktig vart jag ska börja.. Har jag nämnt att jag ska till Ayia Napa? Hmm.. Tror inte det va? Nej, men så är det faktiskt! Annars? Jodå, dagarna på jobbet rullar på precis som vanligt, jag har även serverat på bröllop med min moster för drygt en vecka sen eller något i stil med det! Denna helgen har bestått av tjugoårs-kalajs för min del, hade fina vänner här hemma i fredags kväll/natt. Tack så otroligt mycket delvis för en bra kväll, paketen och en härlig sommarkväll. Lördagen spenderades delvis på soffan, på pizzerian med Johanna och på kvällen åkte jag till Alingsås, till Julia & Ossian. Blev en övernattning på deras soffa och dagen idag har spenderats ute i solen med glass, god mat, skratt och prat. 

Så har väll min tid sett ut det senaste. Nu ska jag försöka sova och hoppas på att magen inte vänder sig så fort jag lägger mig ner..