onsdag 2 november 2011

hemma

Nu ligger jag hemma i min säng och väntar på att min kärlek Elin ska komma hit, så vi kan byta lite skvaller med varandra! Som sagt imorgon åker hon till London tills på söndag tror jag det är, inte riktigt okej.. 
Idag har jag iallafall varit med mysigaste Patrik i stan, ätit, pratat och självklart skrattat en massor. Efter det följde han med mig till bussen så jag tyvärr kunde säga hejdå till honom innan jag begav mig mot praktiken. En inte så händelserik dag på praktiken, förutom att jag skrutit sönder halva mitt ena pekfinger ungefär.. Utöver det har det inte hänt så mycket. Slutade vid kvart över åtta idag ungefär, rätt skönt faktiskt! 
snyggingen själv, tackar man ju inte direkt nej till!

Skadad

Nu är den skadade på väg hem från praktiken! Väl hemma blir det till att träffa min älskade Elin som åker till London imorgon..

Stan

Nu ska jag snart bege mig mot vagnen för att åka in till stan och möta Patrik!

trööött

Ligger i sängen nu igen efter att precis ha tvingat mig själv till att duscha.. Fyfan va trött och seg man kan vara ibland, och speciellt om man vänt på dygnet lite smått. Jag ska strax fixa mig och äta lite frukost, och sen åker jag in till stan och träffat Patrik. Trevligt och mysigt, efter det blir det direkt till praktiken!

iPhone

Hittade precis en blogger-app, och den verkar ju funka! Så nu kan jag lägga upp bilder direkt via fonen, det gillar jag!

nytt jobb!

Gillar inte att bilden blir sne, men ja.. Nu är det påskrivet och klart, jag är nyanställd på Quality Hotel Winn här i Göteborg. Gillar att de anställer mig efter två veckors praktik, inte ska man klaga! Tre jobb och studerande, inte alla som har det så.