torsdag 9 juli 2009

Johan, jag saknar dej. Jag vill ha dej i min närhet, se på dej, känna dina andetag och höra dina hjärtslag. Jag vill ha dej här hos mej nu. Du förstår nog inte hur mycket jag gillar dej, och hur mycket du betyder för mej. Det är jobbigt att inte ha dej i min närhet, att inte få träffa dej varje dag. Gasch, jag klarar inte av detta mer, jag blir galen, jag står helt enkelt inte ut mer. Jag vill ha måndag nu, få komma av tåget att se dej stå där och ja. Det går inte att beskriva hur mycket jag vill vara hos dej nu och hur mycket jag saknar dej. Efter att du åkte i måndags har jag inte alls känt mej lika pepp och glad, även att jag vet att jag har dej. Men ändå, det går inte hur mycket jag försöker, jag klarar inte av att vara ifrån dej. Du är min egna lilla ögonsten. Även att vi har våra små bråk, så blir allt alltid bra efter. Som det är sagt och skrivet, varken kärlek eller vänskap håller utan bråk. Jag har sagt det förr, det finns bara en förklarar till varför jag är som jag är mot dej och det är att jag är så jävla rädd att förlora dej. Jag försöker anstränga mej och få allt till att bli bra, men alla har sina misstag, även jag. Jag älskar dej, Johan Elias Solberg.
Sitter barnvakt nu igen, bara idag och imån kvar. Jag orkar inte vara barnvakt åt längre, det är tråkigt. Barnen går mej även på nerverna nu mera. Nu är det inte långt kvar tills jag åker till älsklingen, jag längtar. Det kommer inte bli uppdaterat något under måndag till torsdag nästa vecka eftersom att jag ska vara med älsklingen och hans släkt, och för den delen finns det antagligen inget internet där nere, så det är också ett problem. Jag kommer antagligen skriva på måndag morgon när jag sitter på tåget på väg ner, och på torsdag när jag sitter på tåget hem. Altså, jag tror jag tar med mej en dator ner till Juleboda, och det är endast för att jag ska ha något att göra på tåget. Den kommer antagligen inte användas allt för mycket där nere, om inte till film. Igår när jag pratade i telefon med älsklingen sa han att Martin ska fixa Kenny Starfighter, jag vill se den igen. Så i veckan får jag äntligen se den igen.
.
Jag saknar Rambergsskolan sjukt mycket redan, speciellt 9B. Jag har insett att vi inte kommer komma tillbaka till den skolan som en klass, jag vill tillbaka. Ni var underbara och det var tre helt underbara år med er. Och åt helvete vad jag saknar Johan. Jag vill inte vara ifrån dej, jag vill bara vara med dej. Du är min livsglöd, du är meningen med livet. Du gör mej så otroligt lycklig. På måndag ses vi igen älskling, jag saknar dej så jävla mycket så det inte är sant. Jag älskar dej med hela mitt hjärta.