söndag 6 februari 2011

du, du och du

Innan jag lägger ifrån min datorn vill jag bara skriva
att jag älskar min pojkvän mest av allt,

"söndagsbio"

Sitter i soffan i källaren nu och kollar på Wallander som precis har börjat, mmh jag älskar det! Wallander, Bäck och Johan Falk, jag älskar alla de filmerna, vissa mer, vissa mindre. Idag är det som sagt Wallander och jag får se hur länge jag kollar idag, är jättetrött eftersom att jag sov knappt fyra timmar inatt. Troligen blir det fram till tio nyheterna om jag inte har somnat innan dess, brukar ju faktiskt hända att jag gör det på söndagar.
Imorgon är det skolan igen, tyvärr. Helgen har gått alldeles förfort och ja, men snart är det ju lov och det gillar vi. Ska åka skridskor på idrotten imorgon, haha får väl se hur det går med det..

Snook, svett & tårar

Alla älskar dagen efter va?
Ohnej, usch det blev nog lite för mycket igår känner jag..
bild lånad av emma

home, sweet home

Ja, som ni nog fattar är jag hemma igen!
Igår förmiddag åkte jag in till stan och kollade runt lite, sen åkte jag till Landvetter där jag blev upphämtad av Coffe och Petter. Åkte hem till Petter myste, åt mat och ja sen bar det vidare till Coffe innan det var dags att åka till Rävlanda och Madde. Kom till Madde vid halv sju-tiden ungefär och redan då börjades det dricka, kvällen gick och jag hade en underbar kväll med både nytt och gammalt folk. Vid tre-tiden drog sig alla hemåt förutom Henke, Axel och jag som sov där, mysigt men trångt och varmt! Somnade nog inte förens vid halv sex imorse och vaknade vid tio, så nu ligger jag i sängen och är helt död!
Älsklingen, Madde, Axel & jag
fulla goa & glada