måndag 25 april 2011

idioter?

Ååh nu har jag precis pratat i telefon med min Johanna i drygt två timmar, hon skulle bara ringa mig lite snabbt. Men det slutade visst med två timmar, äsch det är helt okej faktiskt. Mycket prat, skratt och jag vet inte vad!
J: Ida, gå in på han här ......
I: Ååh, jag har en gemensam vän med honom.
J: Vem då?
I: Jag vet inte...
I: Oj, hahahha det var visst du.
Två smarta tjejer en måndagskväll! Älskar dig min lilla sockertopp!

love

Ååh jag verkligen älskar mina nya skor!
scorett 499kr

Dag 12 – Mina förebilder

Ja, mina förebilder.. Självklart är mina föräldrar mina förebilder, och varför är bara för att dem just är det. Det finns ingen anledning till det. Sen har jag även Leif Mannerström som förebild, eftersom att han är en sån otroligt bra, rolig och duktig kock.

sko handel

God morgon, usch vad jag är trött nu.. Somnade vid halv tre inatt och blev väckt av pappa vid nio av att han började jobba utanför mitt rum då.. Inte riktigt okej.. Nu sitter jag och äter frukost, ska snart fixa mig för att sedan åka till Frölunda torg med Elin som sagt! Jag SKA nämligen ha de skorna jag hittade igår, även om jag kanske fortfarande är lite för kär i de skorna jag hittat på Ellos.se, men ändå..

söndag

Ligger i sängen och ska sova nu hade jag tänkt mig. Imorgon blir det upp vid halv tio ungefär för att fixa mig och sånt, för att sedan åka till Frölunda Torg med Elin och köpa skor till mig. Det gillar vi massor. Jag har inte så mycket att skriva så slänger upp lite snygga bilder från idag!