måndag 17 januari 2011

i miss you

Jag förstår inte riktigt, eller jo det gör jag visst. Jag vet bara inte hur jag ska formulera mig så att du förstår, det känns inte som om att "jag saknar dig," räcker till just nu. För jag saknar dig otroligt mycket, jag finner ingen tid, fast egentligen gör jag ju det, men den räcker inte till. Att vara utan dig känns om en evighet även hur kort tid det är, och när jag är med dig känns det som om att jag knappt hinner se på dig innan vi skiljs åt igen.. Älskling, jag saknar dig så otroligt mycket. Men jag vet, snart ses vi igen, snart får jag känna din närhet och tryggheten hos dig igen. Jag älskar dig min prins!

det är över

Varför, varför, varför?
Du har redan haft din del av kakan.. eller?

helt rätt

Jag måste verkligen länka det här inlägget, det är en gammal handbolls kompis som skrivit det och jag känner igenen mig i det dagligen. Alla val som man ska göra, allt som ska väljas, för att det ska bli så bra som man tänkt sig!

Nu sitter jag och äter lite lunch? I vilket fall det är fruktsallad med youghurt, i min fruktsallad idag ingår äpple, päron, apelsin, samt russin och solrosfrön, mums!