onsdag 4 maj 2011

bara för att...

DAMP!

kopiering

Sitter och kopierar massa bilder från min minipc till min stationära dator, för att vara säker på att inga bilder försvinner ifall datorn skulle krascha eller något sånt. Jag har alltid haft mina bilder på två ställen så nu känner jag att det var dags att flytta bilderna igen. För sen jag köpte denna datorn (minipc'n) har jag bara lagrat bilder på denna datorn och ingen annanstans, så av säkerhetssjäl så kopierar jag över bilderna till min andra dator nu också! Det lär ju ta sin lilla tid med tanke på att jag har en jävla massa bilder på denna datorn redan nu, men det är det värt!

varmt & skönt

Nu är jag hemma från jobbet igen, rätt skönt faktiskt. För det har inte varit det minsta kallt idag, har gått med både jacka och halsduk, inte okej för att vara i maj! Nu ska jag i alla fall ta mig ett varmt och skönt bubbelbad i en timme eller så. Sen blir det att fixa lite inför imorgon då vi ska simma på idrotten, inte okej det heller..
kroatien, snart e jag där igen!

kallt...

Usch det är knappt en grad ute nu, så jag har inte så stor lust att jobba ute nu.. Men men, bara till att göra det. Ska strax dra mig mot jobbet för att se vem man får jobba med idag, eller om det blir själv!