lördag 25 september 2010

Don't worry, be happy

Jaha, vad ska man göra nu då? Nu har jag kollat på lite fler olika mini-pc's, systemkameror samt att jag bakat muffins som står i ugnen nu. Så vad ska jag göra nu då? Plugga? Nej det orkar jag inte, så det lägger vi över till imorgon kväll efter nio filmen eller något som vanligt.. Lägga sig i ett varmt skönt bubbelbad kanske, eller lägga sig på soffan och kolla film med mamma & pappa? Nej jag har ingenaning och jag har jättetråkigt.. Jag ville åka till Petter förut, för min bror skulle ändå till Bolle så han kunde ha kört mig med det orkade inte Petter så ja..

Bumby ride

Jag är sjukt sugen på att köpa mig en mini-pc, så just nu ligger jag och kollar på lite olika och har redan hittat två, tre stycken jag kan tänka mig. Så nu blir det till att prata med brorsan och se vad han tycker, sen blir det till att köpa en snart! Jag har ju trots allt pengar så jag kan ju köpa, om jag inte istället ska lägga pengarna på en system kamera? Jag är riktigt sugen på båda...
bild lånad från siba'

Från och med Du

Ååh, så jävla bra! Jag vet inte hur många gånger jag kan lyssna om och om på denna låten. När jag sitter vid datorn går den om och om, när jag e påväg till/från skolan går den om och om, den går om och om hela tiden. Jag älskar den!

Låtsas som att det regnar

Någon som vet någon bra bloggsida, där man kan blogga? Jag har tröttnat på blogger en del, på grund av att de är segt och lite sånt. Samt att jag vill börja om på nytt, men ändå inte. Börja en ny blogg, från grund och botten hade varit riktigt skönt, men ändå vill jag finns kvar här på min gamla blogg. Jag har haft den i drygt två år, det är längre än någon annan blogg jag har haft. Lämna de gamla och ge plats åt de ny? Eller vara kvar i det gamla? Jag lär bli kvar här ett tag till iallafall, eftersom att jag varken vet någon bra bloggsida eller någonting. Har kollat runt lite här och var, men de mesta verkar så komplicerat. Blogg.se vill jag inte ha, sen finns de ju metroblogg, devote och lite annat som jag håller på att kolla runt bland, så vi får se vad som händer och sker!