tisdag 9 februari 2010

iPod, det går inte att skriva inlägg med ipoden! Suger!!

18år..

Åååh, jag satt nyss inne på FB och kollade på en kompis logg och då stog det "grattis på 18årsdagen" och massa sånt. Shit, jag kan inte fatta det, många av mina kompisar blir 18 i år. Jag blir 17 i år, och nästa år 18. Tiden går försnabbt ibland, jag hinner inte riktigt med.. Det känns som om att det inte alls var längesen jag fyllde 15år. Tiden går fort må jag säga. Så ja, njut av livet nu, det går inte i repris. Jag hinner inte med, dagarna bara springer förbi. Jag har saker jag måste göra, men hinner inte. Det är förlite tid, jag måste ha mer tid för att förstå.

jag känner mej duktig!!

Jag har precis pluggat lite, första gången på ett par veckor känns det som. Jag vet inte när jag senast pluggade förutom idag, så ja jag känner mej duktig. Jag har både läst lite inför serveringsprovet vi har veckan efter lovet, jag vet inte vad vi ska ha prov på, haha, fail.. Sen har jag även skrivit på mitt hotellarbete som aldrig blir klart, jag orkar inte med det mer..

dagens

Dagens:
jeans - zara
strumpbyxor - lindex
t-shurt - gina tricot
tjocktröja - blåvitt shoppen

skolan&konkor

Kom hem från skolan för inte så längesen, tog 31an runt allt. Så satt med musik i öronen och drömde mej bort. Bort till mina rosamoln. Nu ska jag göra konkor, är äckligthungrig. Längesen jag åt konkor.. För er så är konkor pannkakor, jag och min bror sa det när vi var mindre och jag gör det än idag. Så nu ska jag göra mej massa konkor. Hoppas vi har vaniljglass hemma, då blir jag glad, om inte hoppas jag vi har någon annan go glass hemma! Jag gillar Tomas Ledin, speciellt denna låten.