tisdag 12 april 2011

ett urval av elins bilder från vemdalen

river en vacker dröm

tjock tröja - gina tricot, linne - gina tricot, jeans - NY Collection
till detta blev det idag mina svarta converse, tänkte ta mina grå/rosa,
men när jag såg vad det var för väder ute så ångra jag mig, med tanke på
att de inte är så slitna än och skulle bli jättefula av detta vädret.

Dag 02 – Min första kärlek

Min första kärlek är som sagt Hampus, som jag skrivit om några gånger tidigare! Men vad räknas egentligen som ens första kärlek? Det finns så mycket som kan vara det. Det sägs att alla tjejers första kärlek är deras pappa, eller killen på dagis som man alltid pussade på när man körde pussjage eller liknande. Jag räknar Hampus som min första kärlek, första personen som jag verkligen gillade, verkligen ville ha. Så ja, det är faktiskt Hampus (Gustafsson) Mahlmberg(!?), när vi var tillsammans hette han också Gustafsson. Lite roligt faktiskt, men senare så bytte han efternamn. Idag har vi ingen kontakt alls med varandra, men det är sånt som händer. Tyvärr har jag ingen bild på oss på denna datorn, men på min andra har jag. Så någon dag kanske det kommer en bild eller så.

jobb,jobb,jobb!

Jag känner mig väldigt duktig nu, jag har precis sökt jobb! Fattar ni eller? Jag har aldrig i hela mitt liv sökt ett jobb innan, aldrig skrivit ett CV eller något. Men nu är det faktiskt gjort, jag har sökt jobb och skrivit CV! Det är säkert någon som tänker hur jag kan ha jobbat utan att söka jobb, eller skrivit CV? Det är faktiskt så att jag åkt på en räkmacka, ett jobb har jag fått genom min moster och ett annat genom pappa, och ja, ni fattar ju grejen. Men nu har jag iallafall gjort det. Har sökt på både BK & donken, så vi hoppas väl på det bästa! Vore ju enkelt och bra om jag kunde få här på Hisingen, eftersom vi både har donken och BK här, nära och bra!

sluta tidigare, e aldrig fel

Är det inte skönt att sluta ca en timme och 45min tidigare? Jo, det tycker jag allt! Har haft två lektioner idag, ena på ca 50min och den andra på ca 20min. Sen så slutade vi, underbart om något! Nu ligger jag hemma och ska kolla på "mamma byter bo", missa det igår för att jag var ute och gick med Elin! Så nu blir det lite tv, sen får vi väl se vad som händer.