torsdag 22 juli 2010

kuuul!

Tidigare idag var jag och handlade mat tillsammans med mamma och pappa på Coop. Inget märkvärdigt med det, förutom att när vi nästan skulle ställa oss i kön och betala så kommer Johan fram och tar mig på axeln. Snacka om att jag blev rädd, det var inte igår jag träffade honom, så det var kul. Det som var ännu roligare var att Marre är i Göteborg nu, och det betyder att jag fick träffa honom idag också!
bild från Juleboda förra sommaren'

22 juli 2010

Idag när jag kom upp vid tolv tiden stod min nya parfym på bordet, Sara Jessica Parkers - Lovely. Som mamma och pappa köpte till mig på planet ner till Turkiet. 
Förutom det så har jag pratat med pappa idag om Danmark nästa helg och det får jag, men problemet är bara det att jag antagligen inte får eftersom att jag inte är 18, och det suger. Så hur det blir med Danmark märker vi, men är sjukt sugen på att åka. Men innan det blir Danmark, om det nu blir av, som jag hoppas på. Så kommer antagligen min flickvän, Katrine ner hit till Göteborg. Hon bor då hos mig, tisdag - torsdag, underbart! Jag saknar dig massor, hjärtat!
bild lånad av Katrine'