lördag 19 mars 2011

förkyyyld...

Hellu!
Ligger ner krypt i soffan nu och känner mig jätteförkyld, inte okej! Åt middag hos Anderssons förut, sen drog jag och Elin vidare till någon som hade förkrök, rättsegt där om jag ska vara ärligt, haha. Sen skulle allt folk dra vidare mot Torslanda till på fest och då kände vi båda att vi inte riktigt palla, så vi drog hem istället. Funderar på att kolla film eller något och sen sova kanske?

längtan och fruktan

Det är en sån otroligt stor längtan, längtan efter något men inte har! Tanken på det gör mig varm i hela kroppen, kommer det att ske? Jag behöver att det sker! Längtan och fruktan efter det, det finns inga ord för det!

kort?

Ja, man kan ju börja undra? Jag tycker jag ser extremt kort ut på denna bilden! Fast det är ju dels för bilden är tagen snett nedan ifrån och att Philip är en bra bit längre än mig i vanliga fall. Men ändå, jag ser extremt kort ut tycker jag, och det är inte riktigt okej..
bild lånad av Fredrika

vill sova

Ååh jag blir så trött.. Eftersom att vi gör om i källaren, precis utanför mitt rum, så går det inte att sova på helg morgnar.. Så nej, nu är jag inte direkt pigg eller på bra humör! Usch nej, jag är jättetrött nu för det..

Längesen

Ligger i sängen nu och lyssnar på musik, har tända ljus och lite sånt mys, ska alldeles strax lägga ifrån mig datorn och sova. Det enda som fattas är någon att mysa med, att få krypa ihop hos och bara somna! Nej, godnatt!