torsdag 31 mars 2011

nattinatti

Tror jag allt måste ta och städa mitt rum lite imorgon efter skolan och innan Johanna kommer hit, ser ut som jag vet inte vad.. Städa, är verkligen inte min starka sida.. I vilket fall ska jag sova nu, och hoppas på att jag sover minst lika bra inatt som jag gjorde i natt! Enda nackdelen inatt var väl att jag vaknade när pappa skulle åka till jobbet, vaknade av att han hade startat moppen precis utanför mitt fönster och lät den stå på, inte helt okej klockan sex på morgonen och man själv ska upp vid åtta! Nej, nu ska jag sova, nattinatti!
en del av all röra, på resten av golvet ligger det
fullt av viktiga & oviktiga papper huller om buller..

mys med johannapanna

Vet ni, vet ni, vet ni vad? Imorgon kommer min älskade Johanna till mig, alltid lika kul att träffa dig! Om det blir bra väder så blir det väl till att visa henne runt nere på Lindholmen, Eriksberg och allt det där, om inte kanske det blir bio eller något liknande! Jag gillar det iallafall, och så sover hon här. Tyvärr ska jag på kalas på lördag förmiddag och hon på dop, så det blir att gå upp tidigt för att fixa och trixa. Men jag vet, det tar inte lång tid tills vi syns igen, och tur är det!
bild snodd av sötaste, underbaringen Johanna

Sofia 18år!

Nu är jag hemma och ligger på soffan efter en långdag med både skolan och stan! Var på rättegång idag med klassen, trevligt trevligt. Efter det gick Amanda, Anya, Fredrika och jag till Fredrikas mammas jobb och kollade runt där, haha. När vi var klara där blev det Pizza Hut med Sofia Sileson som fyller 18år, samt Linn, Emma M, Julia, Erika, Nathali, Johanna och någon annan brud. Trevligt och gott, efter det gick vi runt i stan och hade det trevligt! Var hemma runt kvart över sex ungefär, så nu blir det tv resten av kvällen. Tack för idag brudar!
Grattis goding!