torsdag 18 mars 2010

plugg..

Jag orkar inte skolan mer! Just nu sitter jag och försöker plugga in äcklig geometri, som jag har prov på imorgon, men som TUR är så får vi formelblad. Så det ska nog gå bra det provet med, hoppas jag iallafall. När jag pluggat klart matten, har jag engelska och svenska att plugga tills imorgon med. I svenskan ska vi skriva om tre olika noveller, sjukt tråkigt och i engelskan ska vi översätta fem sångtexter av Johnny Cash.. Det känns som om att jag bara har skolan i huvudet just nu, jag klarar inte av mer! Fast det kanske endast är för att jag har utvecklingssamtal på måndag? Nej, det tror jag faktiskt inte. Jag gillar inte utvecklingssamtal, det brukar gå bra på dem, men ändå.. Jag klarar inte av det, att sitta och lyssna på hur man är i skolan. Nej jag klarar bara inte av det.. Skolan gör mej galen, jag orkar inte med den. Det känns som om att jag kommer dränka mej själv i pluggande snart, det är prov och inlämningar högt och lågt just nu känns det som. Ta mej ifrån skolan någon? Jag står verkligen inte ut.. Gå runt varje dag i skolan som om att allt vore bra, och lura sej själv att man klarar det. Det är så det är, men fan är det inte så bra som det verkar, och jag lurar bara mej själv.. Sitter med dem där jävlaskolböckerna efter skolan, på kvällarna, nätterna och även tidigt på morgonen, samt att jag ofta sitter med böckerna i handen på bussen till skolan, även att jag inte åker mer än tio minuter. Det är väl fan inte så det ska vara? Jag orkar inte mer, och helgerna går alldeles för fort. Ska man aldrig få någon lugn och ro, få vila ut och bara ta det lugnt?

väntar på becca - iPodinlägg

Just nu sitter jag helt själv på elevtorger i skolan och väntar på att becca ska sluta! Jag slutade för ca 20minutersen, segt att sitta här helt själv.. När Beca har slutat ska vi åka in till stan, så ska hon köpa skor och lite sånt. När vi är klara med det ska va möta söta lilla Sara för att skejta, jag är taggad! jag har varit sugen på att skejta sjuktlänge, känns verkligen att jag har skejtat på länge, så nu jävlat!

potatisbecca? - ipodinlägg

hej becca är en potatis. nu ska jag ha svenska!

ca 12timmars sömn.

Igår när jag kom hem från stan så åt jag mat, efter det somnade jag nästa direkt. Det var inte många timmar jag var vaken efter stan, somnade på soffan runt åtta tiden. Vid nio tiden väckte mamma mej och sa att Andra Avenyn strax börjar, då gick jag ner och la mej på soffan i källaren istället. Men hur länge jag var vaken, ja det är en bra fråga. Jag tror inte ens att jag han se de första tio minuterna av programmet, så inatt har jag sovit på soffan. Nu på morgonen skulle jag egentligen med Sandra till UM, men eftersom att jag sov på soffan inatt blev det inte att jag satte alarmet så jag sov istället.. Sandra, jag hoppas allt går bra! Nu ska jag hoppa in i duschen och börja fixa mej, senare blir det skola och sen skejta med Becca & Sara, love!