onsdag 20 april 2011

mjukgörande

Ligger i sängen och har smörjt in mig med dess olika krämer och salvor som dagligen behövs för att huden ska må bra, kännas mjuk & len, samt att vara frisk och fin! Några av de krämer/salvor jag använder dagligen är idominsalva (endast på natten),  body butter (morgon, kväll & efter dusch), LDB Lotion (morgon och kväll) samt läppsyl dygnetrunt! 
Idominsalva använder jag till läpparna och fötterna, speciellt hälarna
Body butter använder jag till armarna, benen, mage/rygg/brösten.
LDB Lotion använder jag främst till ansiktet.

Dag 09 – Barndomsvän

Som de flesta har även jag flera olika barndomsvänner, så jag vet inte riktigt vem av alla jag ska skriva om. Det är inte många av dem som jag har kontakt med än idag, men vi kan ändå rada upp några av dem. Så då har vi Fredrik, Gabriella, Vincent, Elin, Caroline, Diana, Emelie och många fler. Men jag hade faktiskt tänkt mig att skriva lite om Elin
Vi lärde känna varandra vinterna -99, när jag (min familj) flyttade hit där vi bor nu. Så småningom fick vi kontakt med varandra och det gick inte att dela på oss någonstans. Vi gjorde det mesta tillsammans. Lekte, bråkade, och allt som man gör i den åldern. Jag var ju bara 5år och hon 4år när vi lärde känna varandra. Åren gick och vi fortsatte att umgås, under tidens gång kom Caroline in och var med oss allt som oftast, och senare med tiden kom även Jennifer in i bilden och det var vi fyra. Något hände och det var mesta dels bara Jennifer och jag, samt bara Elin och Caroline, men där hände också något. Sommaren -06 började Caroline och jag att umgås otroligt mycket, det var bara vi två, inget kunde skilja oss åt under den sommaren. Det vill säga att Elin och jag tappade kontakten, och inte pratade med varandra på ett par år (ca 4år). Trots att vi är grannar, hälsade vi knappt på varandra när vi gick förbi varandra, så det var verkligen som vi inte kände varandra. Hösten -10 bestämde våra päron att vi skulle åka på skidresa ihop eftersom vi inte gjort det sen vintern -06. Tiden gick och vi var strax innan resans gång, både jag och Elin tyckte vi skulle ses innan vi åkte, men så blev det inte. I början av resan var det väl lite halvstelt mellan oss, men med tidens gång blev allt jättebra och nu umgås vi nog varje vecka. Den resan gjorde att vi hittade tillbaka till varandra, och det är jag glad för!

massor av jobb

Som ni säkert märkt har jag inte så himla mycket att skriva om, det händer inte så mycket i mitt liv just nu. Inte mer än att jag jobbar, jobbar och jobbar lite till. Hela mitt lov består av jobb denna veckan, rätt skönt faktiskt, eftersom det blir massor av pengar! Imorgon blir det också jobb, och troligen på måndag kväll (under IFK-matchen). Idag har nog varit en av de roligaste men längsta dagarna på jobbet under lovet. Mycket skratt och prat med Rasmus, men tiden har gått så långsamt och segt, men vi har haft kul och det gillar vi. Om det blir att jobba under matchen på måndag blir det till att jobba med Rasmus också, och det ska faktiskt bli kul. Tycker vi har riktigt roligt ihop, så det är ju bra det. Så så ser mina dagar ut just nu, jobb, jobb och jobb!

snart jobb

God morgon! Sitter och äter frukost just nu, och väntar på att tiden ska gå så jag kan åka till jobbet och jobba lite. Idag är jag inte speciellt trött, vaknade vid halv 6 och var jättepigg, men då skulle man inte upp nej. Börjar vid 8 idag igen, rätt skönt ändå. Det är blött ute!? Varför? Det ska ju vara sol, om det regnar idag vet jag inte vad jag gör.. Får hoppas på det bästa att det är sol senare idag!