tisdag 24 november 2009

Bad,bok&tankar

Ska alldeles strax gå upp och lägga mej i ett varmt och skönt bad med min underbara bok. Hur mycket läsande det blir är en annan femma, antagligen blir det mer tänkande.. Mer bilder från Navid Modiri & Gudarna finns på bilddagboken.

Jul&Riverside

Idag är det en månad kvar till julafton för den som inte har tänkt på det, och det är inte äns två veckor kvar tills jag åker och det är inte mycket mer tid kvar i skolan denna terminen. Snacka om att tiden går fort. Nu ska jag se dagens avsnitt av Riverside och ikväll kommer Andra Avenyn.

Min värld!

Levandes i en ganska färgglad värld, men tankarna drar ner på alla färger. En värld som är färgglad för dem flesta, men för mej blir alla färger till svart och vit. Mina tankar och funderingar förändrar alla färger till något trist och inte alls lika vackert som dem egentligen är. Mitt liv är ganska tråkigt förtillfället, jag ser inget roligt i något. Just nu vill jag mest av allt bara ligga och sova, ända tills jag åker, sen bara komma hem till en vit och fin stad, vid namn Göteborg. Jag vill komma hem till en stad med massor av snö, fin belysning och julkänsla, inte en massa regn, blåst och griniga människor.

Jag

Dagens bild är en bild på mej från Nyårsafton -08/09, innan jag åkte till Charlie.