torsdag 5 augusti 2010

vill inte - iPodinlägg

Jag vill inte vara med längre, ta mig här ifrån. Låt mig gömma mig för en minut eller två! jag vill inte veta av saker och ting! Jag vill inte vara så beroende som jag är, jag vill kunna leva. Leva ett riktigt liv utan oro och tvivel, tårar och rädsla. Jag tvivlar inte på dig, eller jo det gör jag ju. Med tanken på vilken oro jag alltid jämnt. Jag bryr mig för mycket, jag behöver vara mer avslappnad! jag mår inte bra..

kanske, kanske kanske,,,,,,

Kanske? Kanske inte? Jag tål inte kanske just nu känner jag...

-

Jag är förvirrad.. Sin sak tar sån tid, men när är tiden ute då?

nytt & outfit

Eftersom att jag varken har haft en kamera det senaste eller haft tid att blogga, så har jag inte hunnit lägga upp bilder på mina nya skor, mina nya byxor eller någon direkt bra dagens outfit! Så nu får de komma upp
Skor 349kr - Din sko
Jeans 149kr - Rut m. flera
Jeans/Leggings 99kr - Gina Tricot
Tröja - Monki
Linne - Gina Tricot
Leggins - Gina Trocot

köra, köra, köra!

God middag? Ja, det är det verkligen för mig idag iallafall. Blev väckt vid tio tiden imorse för att mamma och pappa skulle köpa blommor och det betyder att jag ska köra. Usch, segt! Men jag kom upp och var klar vid halv elva ungefär, så då kom vi iväg. Det går faktiskt riktigt bra att köra nu mera och det gillar vi. Så nu kom vi precis hem från en åktur. Ska alldeles strax sätta mig och läsa lite också, annars lär väl pappa tjata ihjäl sig på mig och det orkar inte jag. Så det är nog bäst att jag gör det. 

sängen - iPodinlägg

Ååh, äntligen har jag kommit i säng, det går inte alltid så fort som man vill. Men nu så ligger jag i sängen och är redo för att sova, tror jag!? Innan jag kom i säng ikväll var jag tvungen att bädda sängen, starta maskin med tvätt och lägga in rena kläder på rätt plats och förutom det var jag tvungen att borsta tänderna och allt sånt! Men nu ligger jag här i vilket fall ensam med musik i öronen och ska strax sova. Godnatt gottfolk!!