torsdag 22 april 2010

jag älskar dej!

Jag fick tillbaka min ipod idag som älsklingen lånat i några dagar, och då hade han skrivit ett jättegullig text till mej på mina anteckningar!
"hej älsklings Ida. Du ska bara veta hur mycket jag gillar dej, det pirrar lika mycket varje gång i magen precis innan vi ses. Efter så gråter jag inombords för jag hatar verkligen att lämna dig. Då jag är med dig är allt helt underbart, tiden står stilla för mig och trots det så flyger den iväg fort som vinden. Om du aldrig riktigt ha förstått mina känslor för dig är det inte så konstigt för det enda jag vet är att jag är jättekär i dig, men kan inte beskriva det i ord så jag försöker inte än. Du är en faktiskt person som lever livet efter vad du känner är rätt för dig. Det ska du göra! Du är ärlig när du får en fråga. Du undrar säkert vad det är jag gillar hos just dig, det är inte lätt att svara på, men du är söt insidan som utsidan, helt underbar är du på alla sätt och vis. Du får mig att fatta aha, det finns fortfarande någon som bryr sig om mig och jag har verkligen något att kämpa för. Du får mig att känna lyckan direkt när du kommer upp i mitt huvud. Det jag vill komma fram till är att jag älskar verkligen dig och vill inte förlora dig. Petter älskar sin Ida."
Jag blev helt tårögd när du visade mej det förut älskling, jag visste inte vad jag skulle säga eller göra. Jag älskar dej!

my life


Dagens humör: bra!
Dagens borde: duscha
Dagens frisyr: tofs
Dagens klädsel: leggings, linne, tröja/tunika 
Dagens planer: -
Dagens vill ha: älsklingen hos mej
Dagens längtan: imorgon
Dagens fundering: han var 16 när vi börja prata, nu är han 18
Dagens beroende: älsklingen
Dagens tråkigaste: skolan
Dagens tidning: metro
Dagens låt: boots and boys- Ke$ha

run to the hills

Idag var nog första gången i världshistorien en torsdag inte har varit seg? Är det för att jag inte hade engelska idag, eller vad då? I vilket fall första lektionen så hade jag matteprov som gick sådär, inte jobbat allt för mycket i matten denna terminen, sen var det ARL, tråkigt! Efter det gick Frida och jag till bamba och åt. Sen var det sista lektionen alltså svenska, som gick hur segt som helst. När vi slutat åkte Tess och jag in till stan, så tog hon bussen hem och jag gick och kollade klänning till min brors student. Efter drygt en halvtimme mötte jag min älskling. Mötte honom runt tre tiden, då gick vi och satte oss på Lejontrappan, så fick han sina paket. Efter ett tag gick jag och köpte glass till oss två, mums! Efter om och men och lite sånt, så åkte vi hem hit och myste. Jag älskar dej min prins!

min prins, min älskling, mitt hjärta, min andra halva, 18år!

Idag är det verkligen ingen vanlig dag, för idag är det min älsklings 18års dag.
Grattis på födelsedagen älskling, du är underbar! Jag älskar dej.
hoppas du har det rolig ikväll hjärtat mitt'