måndag 23 augusti 2010

ensam och sårbar! - iPodinlägg

Ligger i sängen ensam och sårbar. Om jag lyssnar kan jag höra ljudet från tvn på övervåningen. Om jag lyssnar nogrannare kan jag höra regnet som piskar mot marken med hjäp av blåsten. Jag kan även höra bussen köra förbi ibland i alldeles förhög hastighet! Nu ska jag sova och drömma mig bort till drömmarnas land, natti!

kyla..

Känslan går nerifrån och upp.. Rysningen går igenom hela kroppen, laddas nerifrån och börjar uppifrån och slutar vid tårna.. Just nu vill jag bara krypa ner i en säng bredvid min underbara pojkvän och bli värmd av hans kroppsvärme! Det känns verkligen att hösten är på väg, det är redan ruggigt och kallt om kvällarna och nätterna.

måndag 23 augusti!

Nu har jag kommit hem från jobbet. Har fått duschat och sovit en stund, så nu är jag lite piggare igen. Just nu är jag, Andreas och Robin på ett ställe som heter SCA, där vi flyttar kontor. Så idag har vi burit, släpat, dragit och puttat saker. Imorgon blir det samma sak, samt på onsdag, sen på torsdag börjar jag skolan. Jag längtar faktiskt efter skolan, efter att få träffa kompisarna och komma in i normala tidsrytmer. Sova, äta och allt vad det nu är, komma in i rätta tider! Framför allt vill jag att skolan ska börja och så, för att få reda på om det blir bättre mellan Petter och mig.. För som de flesta säkert redan vet, har vi inte haft det så jättebra det senaste. Så nu hoppas både han och jag att allt ska bli bättre när skolan drar igång för båda, så vi kommer ifrån varandra och så. Jag vill inte förlora dig, du är så jävlabra! Jag älskar dig min pris!
bilder från -07'