torsdag 26 augusti 2010

godnatt alla vakna! - iPodinlägg

Nu efter många om och men har jag kommit i säng! Har packat, "beställt" dricka inför helgen, fixat för imorgon och sånt, så nu ligger jag i sängen. Imorgon efter skolan åker jag direkt till älsklingen och sover där hela helgen, mys! Imorgon vet jag inte vad som händer mer än att han har match i fotbollen. På lördag ska vi till Coffe och ha kräftskiva, men inga kräftor för min del. Nu ska jag sova så jag orkar med skolan imorgon, godnatt!

TV!

HAHAHA! Sitter och kollar på Losing It With Jillian just nu, och kan inte sluta skratta, det är fan pinsam hur de ser ut och vad det äter. Det är skrämmande! Det är hemskt hur folk ser ut!

Innan jag hamnade framför datorn och TV var jag ute och fotograferade lite i trädgården, inga nämnvärda bilder. Fler bilder finns på bildbloggen.

natti - iPodinlägg

Jag är jättetrött, så nu blir det en tupplur! Natti

naglar, desing och mat

Nu är naglarna klara och jag blev väl någorlunda nöjd denna gången. När jag var klar med naglarna gjorde jag om här på bloggen, men är inte riktigt klar. Vid kvart i två började jag göra lite lunch åt mig, det fick bli wokade grönsaker med nudlar, sjuktgott!
Man ser lite av min nagel nere till vänster på bilden,
det fick bli en liten blomma på vänster tumme denna gången.

fixfixfix!

Sitter nu med nagellack, filer, nagelpynt och sånt framför mig! Denna gången blir det ett rött nagellack med vita blommor på tror jag? Så nu ska jag sysselsätta mig med att måla och fixa naglarna, det var längesen! Så nu blir det till att fixa dem och lyssna på musik!

första dagen...

Nu är första dagen i skolan avklarad.. En timme i skolan och jag längtar inte tillbaka! Detta kommer bli ett tufft år i skolan och jag ser inte fram emot det.. Imorgon är det troligen bara två lektioner vi har, men det kan bli en också! Börjar 10 över 10 imorgon och resten av året, och slutar 5 över 2, härligt!