söndag 23 augusti 2009

För det ordnar sig med lite socker på
Världen den har alltid varit lika grå
Besvikelse följs av besvikelse så
varför inte bara hälla lite socker på
Hela sommarlovet började ju som sagt med en avslutning i skolan, med mycket tårar, kramar, skratt och prat. Sen gick dagen, och en del folk från skolan drog vidare på thairestaurang, och på kvällen blev det Liseberg.Restaurang första dagen på sommarlovet också, fast denna gången för att fira Billy, och då blev det Koreanskt.Blev första gången jag var själv med Naomi på fritiden, dagen spenderades genom att sitta i AP och kolla på skejtkillar.Jag började umgås med Caroline som jag inte stått speciellt nära den senaste tiden, konstaterade att vi fortfarande hade en del saker gemensamt och skvaller gick utmärkt att snacka om tillsammans.Firade midsommar hemma med familjen och Gustafssons, senare på kvällen kom Johan också.Hade även som många nog gärna vill kalla det en "dubbeldate" hemma hos Sara. Det var med självaste Sara, Oskar och min Johan.Jag insåg att det inte var så farlig att åka skateboard utan att någon höll i mej.Jag satt barnvakt åt min grannes barn i nästan två veckor, och tjänade ca 1.4 på det.Gick upp klockan fem, för att skejta i AP klockan sex med kompisar, och lärde mej att en dag kan bli väldigt lång. När klockan var kvart i tio, trodde vi att klockan var två - tre.Jag tillbringade många nätter tillsammans med min pojkvän.Var på Öckerö och badade för första gången på två år.Vi hittade ett nytt favorit badstället ut mot näset, där det var underbart.Johan och jag firade en månader, på Saras födelsedag genom att åka och bada vid vårt nya badstället tillsammans med Sara, Oskar och Caroline, och den kvällen slutade med att Johan och jag bråkade.Åkte ut till Öckerö med Johan, Inger (Johans mamma) & Torbjörn (Ingers pojkvän).Firade Sara ute vid havet med kompis, grill och bad, vädret var ju mindre bra med tanke på att det regna.Tog tåget ner till Juleboda och var med älsklingen i hans sommarstuga ett par dagar.Var på Lotta på Liseberg med Sofia Nordgren, men innan det blev det att äta på Paprika.Träffade Amanda och Jossan i stan, åt pannkakor på något fik, och hade mysigt.Jag köpte skateboard, skejtade med Oskar, Sara, Alle och Kalle på Kalles födelsedag.
Träffade Adam som jag inte träffat på hela sommaren och tog en fika, på kvällen blev det Lotta på Liseberg med Caroline, Fanny och Cissi som jag inte heller träffat på hela sommaren. Skejtat och snackat skvaller med Caroline, Oskar och Naomi, på kvällen bio med Caroline. Skejt på Backaplan med Oskar och Johan. Bakat kaka med Johan, Sara och Oskar kom på besök, sen skejt med Johan och Oskar.Marre på på besök till Göteborg, första kvällen blev det in till Kulturkalaset och se Navid Modiri och Gudarna.Andra dagen skejt, och fira Inger på födelsedagen.Näst sista dagen han var här blev det Liseberg. Sista dagen blev det upp klockan fem för att skejta. Träffade på en dam(!?) en kväll när vi var och skejtade, som började snacka massor med oss.Gick upp klockan fem för sista gången detta sommarlovet för att skejta. Det var mitt sommarlov det, hur kan det förklaras? Sol, regn, regn, regn, sol, sol, regn, regn, regn, ja.. Mycket regn, lite sol, sjukt mycket kärlek från alla håll och kanter, mycket födelsedagsfirande och annat trevligt. Ett bra sommarlov, fast lite förlite sol och för mycket regn..
Jag hittade massa fina bilder på mej på dator från när jag var liten, eller ja mindre. Fast de kommer upp någon annan dag, och då är de oredigerade. Så ALLA får se hur tjock och ful jag var när jag var mer, idag kommer nog upp lite bilder från mitt underbara sommarlov har sett ut, men nog om det nu, jag har nyss duschat, så känner mej lite freshare nu, om det nu stavas så? Det får det i vilket fall göra.. Som jag skrev tidigare idag, så har jag städat mitt rum, det blev även till att klippa gräset. Känner mej duktig nu, har även kollat på film idag. Ny duschad och grejer, vist är man fin? Och alla älskar cambilder!!
Första gången jag inte är med min bäbis känns det som, det är både skönt och oskönt om man säger så? Skönt att komma ifrån varandra lite, och ladda inför skolan imån, bara få vara idag. Har ju knappt varit från varandra någonting på ca två veckor. Så idag blir en dag till att ta det lugnt, sitta vid datorn och fixa inför imån. Idag har jag redan städat och fixat lite i mitt rum, ska troligen klippa gräset också, om jag orkar? Igår var vi på kalas i Torslanda, med oss menar jag min kära familj + min älskling. Axelpaxel har nämligen fyllt 20år, fast i och för sej var det i våras, men han var ju inte hemma då. Så han firades igår med släkt & vänner till honom, trevligt värre. I förrgår gjorde bbi och jag en mysig middag till oss två, pommes och kött.