tisdag 14 september 2010

Precis som du! - iPodinlägg

Ligger i sängen nu och ska strax sussa, imorgon blir det upp tidigt! Börjar redan klockan åtta som varje onsdag, alltså måste jag gå upp vid sju, tidigaste dagen i veckan.. Innan jag släcker och lägger ifrån mig iPoden tänkte jag bara upplysa alla om att jag har namnsdag idag, så gratta mig eller något! Godnatt!

guldstjärna till mig!

Jag känner mig duktig, jag har pluggat för första gången för denna terminen! Stort plus till mig för det, och en extra stor guldstjärna i kanten för att jag är helt klar med min inlämningsuppgift i Näringslära som ska in om drygt två veckor. Nu ska jag snart krypa ner i soffan och kolla på Idol och dricka te eller om det bli varm choklad, inte bestämt mig än. Det är verkligen höstkänsla ute nu, rätt mysigt ändå! 
 bild lånad av m&p'

detta tar kål på mig..

Ååh, detta är jobbigt.. Jag vill inte ha det såhär! Jag vill veta hur du mår, vad du gör, hur du känner och allt annat.. Du känns så långt bort just nu, längre bort än vanligt, men ändå är du precis lika långt bort som vanligt Jag vill smsa mig, prata med dig, ringa dig och bara inte säga något speciellt. Få krypa upp i din famn och bara göra så allt blir bra igen. Det är först nu jag verkligen känner mig levande igen, innan har jag varit i en annan värld, en drömvärld. En drömvärld med bara dig, en värld där allt är perfekt. Men nu finns den världen bara i mina tankar, jag vill tillbaka dit. Låt mig komma tillbaka till den världen. Alla gör fel och misstag.. Detta dödar mig, det gör ont, jag klarar inte det..

outfit & armband

Jag har kommit på att jag aldrig lagt upp en bra bild på vad jag fick av älsklingen i födelsedagspresent, seg jag vet! Men min kamera är inte den bästa och så har inte fått några bra macro bilder med den på armbandet jag fick. Men nu har jag använt mammas och pappas kamera och fått några bra bilder, så nu tänkte jag lägga upp bild på det, men först blir det dagens outfit!
t-shirt - Cubus
Chinos - Gina Tricot
 strumpor - ullared
bättre sent än aldrig,
men här är iallafall armbandet jag fick i present av min Petter!
Jag älskar dig, tvivla inte på det!

tisdag 14september!

Chilldag i skolan idag, först hade vi så kallad "unga möter unga", där vi pratade om sex och kärlek. En del saker som togs upp kände jag mig väldigt träffad på. T.ex. "Träffar en person med underbar personlighet, som man inte tycker är jättesnygg. Men som man lär känna under tidens gång, och när känslorna börjar komma till, förändrar synens sätt att se på personen och personens utseende blir snyggare ju mer man lär känna personen." Det kände jag mig väldigt träffad på! Och även "Att ha sex med en kompis, det är inget man direkt har. För det slutar aldrig bra." Det tycker inte jag stämmer riktigt, att ha sex med en kompis kan verkligen sluta bra. För mig har det slutat bra, och jag är glad att jag gjorde det valet att ha sex med en kompis en gång i tiden. Petter, jag älskar dig otroligt mycket! Efter vi hade haft "unga möter unga" var det dags för bamba då det var gummiköttbullar och makaroner, blä! Så nu är jag riktigt hungrig och ska strax ta mig något att äta tänkte jag. Efter bamba blev det Ansvarsfull Alkoholhantering där vi kollade på film och pratade en del om olika saker och ting inom det området. Till slut var det dags för Studiehanledning där vi fick redan på när vi har utvecklingssamtal och lite grejer, sen slutade vi och nu är jag hemma igen efter en chilldag i skolan!

lite förmörkt..

Mitt hår blev en aning mörkare än vad jag hade räknat med.. Men men, det blir nog bra någon gång, dags för skolan nu!