torsdag 23 december 2010

ansiktsmask & bad

Nu ska jag gå upp och lägga mig i ett varmt och skönt bad med ansiktsmask och bara njuta! Om tre timmar ungefär kommer pappa hem och då ska vi mysa och tjuvstarta på julmaten, mums! Imorgon är det julafton och jag har ingen julkänsla, det suger hårt..

trött..

God morgon? 
Nu är jag uppe och trött som jag vet inte vad, strax efter att klockan hade ringt ringde pappa mig och bad min köpa lite grejer åt honom. Usch, jag orkar inte riktigt tror jag, jag är för trött.. I vilket fall satsar jag på att komma in till stan vid 11, halv 12, så har jag två - tre timmar på mig innan jag ändå ska hem och fixa! Nu blir det frukost och fixa mig..
så trött e jag nu och jag ångrar att jag inte gick och la mig tidigare igårkväll..

nattpromenad!

Kom hem för drygt en halvtimmesen, varit ute på en kall med välbehövlig promenad med Robin! Skönt att verkligen prata med någon som förstår en, men som inte tar allt sten seriöst. Visst, det var saker jag ville bryta ihop för men han fick allt att låta så mycket lättare. Tog en promenad på ca 45 då vi pratade om kärlek, skolan, livet nu och då, har ju trots allt känt varandra sen vi var 13år. Så vi har ju gått igenom en hel del saker ihop och kan verkligen prata om massa saker, jag älskar det.
Gick ju i samma klass 7-9, då vi inte fick en så bra start de som vet vad som hände de vet och de andra behöver inte veta. Nej men vi hade något på gång, så slutade i att vi bråkade halva 7an men efter det har våran vänskap gått upp och ner. Men efter att han börja på Ester har våran vänskap stärkts sjuk mycket och vi ses i skolan, skrattar, pratar och jag får även fällt en tår då och då när saker är jobbigt. Han är nog en av de som förstår mig, förstår mig bättre än många andra. Han har fått stå ut med mig i alla lägen, och han kan mitt humör det är nog det bästa. 
Nog om det, nu ska jag gå och sova. Drömma om min älskade Petter som jag inte kommer få träffa förens tidigast i mellan dagarna, om ens det?? Jag hoppas verkligen på det! Älskar dig mest mitt hjärta, love love love.