tisdag 27 mars 2012

skepp och hojj

Nu har jag kommit ombord på båten igen och fått ordning i min hytt lite smått. Har även hunnit sitta ute på deck med Michaela och pratat massor, mysigt. Börjat om drygt tio minuter, men börjar passet med middag, nice. Denna veckan ska jag befinna mig i Al a'carten med Claes, spännande! Nu ska jag gå över och våldgästa Michaela innan vi går upp till Mässen och äter lite!

som ingen förstår

Jag vill vara blond, ha axelkort hår, ha tagit studenten, leva livet och bara vara!

gammalt..

Sitter och kollar tillbaka på bloggen, och ja.. Jag vet att saker och ting har förändrats och det är jag glad för, glad för att inte känna samma sak och på må samma sätt och ja det finns miljoner grejer till. Men trots det, så slog mitt hjärta några extra slag när jag hittade denna texten! 
"Detta kommer rakt ur hjärtat Ida!
Du är den som är mest lik mig som jag har träffat! Jag älskar att vi båda kan mobba varandra utan att den andra tar illa upp. Det är som en berfielse för mig. Att känna vad jag än säger, hur mycket jag än gör bort mig, så stannar du hos mig och bara skrattar eller hjälper mej. Du är ärlig mot mig och litar på mig. Det är underbar för mig att du känner så. Du gör så jag känner värme och glädje. När jag inte fått prata med dig minst en timme varje dag känns det som en evighet. Du är den bästa jag någonsin har träffat! Lämnar du någonsin mig kommer du aldrig hitta någon som mig, jag lovar dig! Jag tror även att någon kommer tillbaka till mig isåfall. Att vi är KK ser jag bara som en bonus, och en dröm jag alltid velat göra med dig. Det är alltid lika jobbig och helt underbart. Tack för att du finns hos mig så som du gör. Att du är öppen om det mesta är fantastiskt. Du är en underbar människa som jag inte vill mista kontakten med! Jag älskar dig med hela mitt hjärta Ida! Jag tycker vi borde umgås mer än vad vi gör! Jag saknar dig alltid lika mycket varje gång du går. Tack Ida för allt du gör och för allt du gjort för mig!"
 Oavsett att det är två årsen, så blev jag berörd idag. Antagligen inte på samma sätt som då, men ändå. I texten, står även en del av vår låt och det är sant. Det finns ingen som dig, och jag kan inte lämna dig. Hur mycket jag än vill och försöker, så funkar det inte! Jag är glad att ha dig som vän idag, du har hjälpt mig så otroligt mycket! När vi börja prata va du 16år och jag 15, i år blir du 20 och jag 19, tiden går fort! Nu har jag inte tid att skriva någon halvsnyft historia om dig och mig, men oavsett vad så klarar jag mig inte utan dig. Du bara är du och dig behöver jag i mitt liv på ett eller annat sätt! Nu ska jag snart åka mot båten och träffa tjejerna, lycka!

skidställ för 700kr

Jag vill åka skidor nu! Att inte ha åkt skidor på över ett år, gör ju inte saken bättre och att ha nytt skidställ gör verkligen inte saken bättre!
Jacka - 400kr ord. 2595kr
Byxor - 300kr ord. 1995kr

packning ja..

Kanske ska packa klart, och sen äta lunch? Eller något i den stilen? Jag orkar inte, det har varit så skönt att bara vara hemma och inte göra någonting. Fast jag har ju gjort en del, men ändå. Trots det ska det bli skönt att träffa mina tjejer igen och bara få mysa massor på båten!