måndag 25 oktober 2010

kallt..

Usch, vintern är verkligen på gång nu och jag har redan
börjat få panik över det där med julklappar..

(y)

Nu har jag kommit hem efter en inte så långdag på praktiken, visst det var nog sex timmar men det kändes det verkligen inte som! Kom dit och kollade runt, sen var det dags att börja fixa och dona inför lunchen. Fullrestaurang och verkligen lunchrusch, nu förstår jag verkligen vad som menas med lunchrusch och de sa ändå att det inte var så farlig.. Om det blir värre än idag, kommer jag ligga död hela lovet kan jag lova er!
Lunchen varade mellan 11 och halv tre, då sista gästerna gick. Då fick jag äntligen sätta mig ner och ta det lugnt, fick även bestämma vad jag ville ha till lunch/middag och då blev det en otroligt god Wienerschnitzel. Det var verkligen inte sista gången jag valde att äta det där, fyfan vad gott det var säger jag bara. Som det känns nu är jag nöjd med min APU-plats!

nervös

Sitter med frukosten framför mig, maccka, youghurt och jucie. Ska äta upp och sen dra mig in mot stan och mot APU'n. Är lite smått nervös, men det är väl så det ska vara? Förhoppningsvis är jag där själv, men just nu har jag ingen aning, för de har sagt att två kommer dit men i skolan är det sagt att det bara är jag.. Vi hörs senare med en uppdatering om hur det var, nu måste jag fixa det sista och så, puss!