tisdag 16 december 2008

okej, idag blir det rätt mycket skrivande från min del. men jag har massor av tankar och känslor innom mej nu igen.
.
jag får seriöst damp på sånna som skriver på olika hemsidor "någon söt tjej, som vill snacka", och sånt. Alla är la fan söta på sitt sätt? Bara för just du kanske inte tycker att jag, hon, han, den, det är söt lr nått sånt så döm den inte för det. Den kanske är världens bästa person, med världens bästa personlighet mm, bara för man inte är söt så är man en människa ändå. Döm en fan inte efter utseendet. Det är utav detta jag har fått mitt världelösa självförtroende. Jag har fått ta sjukt mycket skit för mitt uteseende mm.
Precis som Katrine skriver i sin blogg http://katrineisinthehouse.blogspot.com/
så känns det verkligen inte att det snart är jul. I och för sej bor jag ju fortfarande hemma, som inte hon gör. Men ändå, det känns verkligen inte som det är jul snart. Va på liseberg igår med familjen, och det kändes inte som en början av julen. Nej usch! Jag saknar att vara liten, då julen va något av de bästa som fanns. Och att det var julstämning vart man än gick. Jag har redan bakat massa pepparkakor, pepparkakshus, tryfel, lucekatter mm. Men det saknas något! Jag känner ingen julstämning ändå. Uscusch! Och om en vecka så är det dan innan julafton, det känns inte rätt..
.
På lördag ska jag iallafall vara med mina beeeeeejbs Amanda, Cissi, Fanny, Jossan och Nörden, myyyys. Jag saknar er massor med mycket, med mest! Ni är bäst, och jag älskar er. huhu* Just nu snackar jag med sötnosen Nörd på msn, och hon frågade mej vad jag tyckte vi ska göra på lördag. Men jag har seriöst inte en blekaste anning, det hade inte hon heller för den delen. Men i och för sej gör det inte så mkt, för vi brukar inte vara speciellt bra på att komma på saker att göra. Fast vi brukar ändå få sjukt skoj och skratta hela tiden ändåså. En sak kan jag lova er, bilder kommer det att bli. Pusspådet! Skriver mer senare ikväll lr något sånt.