onsdag 24 augusti 2011

Petter

Nu är jag hemma igen efter att ha träffat Petter i stan på en fika, trevligt värre! Nu ska jag strax bege mig mot vagnen för att åka iväg och göra lite ärenden och senare blir det väl till att träffa älskade Elin.

00:00

Min statistik här på bloggen har verkligen gått rakt neråt den senaste tiden, och det beror nog mest på att jag knappt bloggar längre. Men ändå har jag ett par stycken som går in en, två, tre och fyra gånger per dag även om jag inte bloggar, det gillar vi!
Idag blev det jobb på Ullevi med min Sofia, trevligt. Slutade runt ett tiden ungefär, då vi satte oss på centralen en stund innan vi åkte åt varsitt håll. Väl hemma vid tjugo i två gick jag och la mig igen sängen och somnade nästan direkt, och sov fram tills fem eller något när Elin rusar in i mitt rum och väcker mig... Inte riktigt okej, fast ändå med tanke på att vi inte träffats på över en vecka så var det ju okej! Blev en sväng henne, sen hem och lägga sig på soffan och vid halv tio begav vi oss ut på en till sväng. Och nu ligger jag i min älskade säng igen! Imorgon ska jag troligen träffa Petter som jag inte träffat på drygt ett halvår, trevligt!