måndag 6 december 2010

mys

Ligger på soffan och kollar på Svenska Hollywoodfruar! Tog mig nyss en lång och sköndusch på nog en halvtimme med rakanade, skrub och doftgrejer, härligt. När Hollywoodfruarna är slut ska jag krypa ner och smörja in benen med body butter (mango/papaya), tända lite ljus, sätta på låg musik och mysa järnet! Smsa med älsklingen och antagligen somna ifrån allt som det brukar bli, inte så bra med tanke på ljusen men som tur va finns det inget som kan ta eld!
 bild från kroatien, -08'

snöö

Såhär fint var det i parken i morse
när jag gick där vid nio tiden!

rörande låt..

När jag satt på bussen hem från skolan idag, satt jag och lyssnade på musik för engångsskull så kom en väldigt speciell Lars Winnerbäck låt. Egentligen är den väl inte så speciell, men för mig är den speciell, den får mig att bli så glad och rörd. Så när jag väl satt på bussen kunde jag inte låta bli att tänka tillbaka några månader, månaderna då jag och Petter pratade i telefon varje kväll, och då föll en tår ner för kinden. Tankarna fick mig och tänka på hur lycklig jag är som har honom, som har en sån underbar pojkvän och allt som vi gått igenom tillsammans. Det är visst nån som är tillbaka, låten med Lars Winnerbäck som får mig att bli mer rörd än många andra låter! 
jag älskar dig!

♥ Dag 14 – Vad hade/har jag på mig idag.

Vad hade/har jag på mig idag: Idag består min klädsel av älsklingens tröja (mysigt värre), rosa linne från ginatricot, svarta jeansleggings från ginatricot och svart/gröna strumpor från ullared!