måndag 16 augusti 2010

natti

Trött, ont i huvudet och blä, så nu blir det sängen. Längtar redan efter den, nästan mer än vad jag längtar efter min pojkvän. Om det går att längtar efter något, mer än vad jag längtar efter honom just nu? Nattinatti!

hindås dags

Dags att bege sig mot Hindås en snabbis för att hämta lite grejer, sen blir det hemåt igen, mys!

IDRIS!

Nu är jag hemkommen ifrån stan efter en snabb fika med Idris. Det var trevligt, längesedan vi sågs. Men nu blev det av efter lite mer än ett år.
jag är inte kort, det är han som är lång'
och jag står INTE på ett trappsteg högre upp..

dagens

Nu är jag nyduschad och lite fräschare än innan, men jag mår inte toppen.. Näsan kliar och rinner hela tiden, ögonen rinner och halsen dödar mig.. Och eftersom att jag inte mår toppen idag blir det slappiskläder.
tjocktröja - älsklingens
linne - gina tricot
leggings - gina tricot
strumpor - ullared

panik...

Jag börjar känna lite småpanik över att börja skolan igen, trots att det är tio dagar kvar.. Jag har inte fått andas ut ordentligt, jag är inte redo för skolan än.. Jag behöver få andas lite till, få leva lite mer, jag kommer inte klara av detta..

God morgon

Ingen uppdatering på hela helgen och det beror på att jag har varit med Petter hela helgen, mys. I fredags åkte jag till honom så att jag var hos honom halv åtta, då blev det till att kolla film för han var bakis. Jag somnade väl runt nio ungefär och sov till 12 i lördags förmiddag. I lördags hände inte allt för mycket träffa Coffe & Ali, och på kvällen spela vi GH hos Petters grannar. I går gick vi upp vid tio för att han hade match med småpojkarna och den kollade jag på, tråkigt!! Hemma igen vid tre, fyra då vi åt mat. Sen blev det sängen och kolla film och då somnade älsklingen eftersom att han är halvsjuk eller något. När filmen var slut drog vi oss mot Ica och jag drog hem.. Väl hemma vid halv tio tiden kollade jag på film med mamma och pappa, längesedan det hände. Gick och la mig runt ett tiden och somnade nästan direkt, och sov nästan hela natten, skönt! Vaknade vid tio idag av att jag var jättetept i nästan, förkyld, ont i halsen och feber, inte kul.. Så idag blir det till att hålla sig inne mesta dels hade jag tänkt mig, förutom när jag ska åka och handla!
 gammalbild på älsklingen'