lördag 27 mars 2010

Lördagsmys?

Just nu ligger jag på soffan och kollar på Millennium och äter grönmögelost, tjockt jag vet! Men så jävla gott är det, jag älskar ost! Muuuuuuuums! Om någon vill veta, så vill jag bli frisk!

Petter! ♥

Utan dej är jag inte hel, bästavän!
Love of my life, my soulmate
You're my best friend
Part of me like breathing
Now half of me is left

sjukt!

Så här såg hela min dag ut igår, plus film!
Min dag idag ser lika dan ut..

Ingen jacka..

Nu har jag jobbat och varit och handlat med mamma och bror min. Jag fick inte köpt mej någon jacka, bara kollat, men det finns nästan inget jag vill ha. Istället för jacka fick jag köpt mej en söt vår/sommar blus. Först hittade jag en jättegullig blus, som satt jättebra förutom över brösten, så då blev jag ledsen.. Så jag fick köpt mej en annan blus istället. Nu resten av dagen ska jag bara ligga på soffan, för jag mår inte speciellt bra. Min näsa och mina ögon rinner hela tiden, halsen gör ont och febern kommer och går.. Så min lördag blir till att spendera ensam på soffan, tråkigt! Som det känns nu kommer jag inte till skolan på måndag heller, för det orkar jag inte och jag är alldeles för förkyld för att bli frisk tills dess, så ja.. Det känns som om att det blir till att vara hemma på måndag också, men jag vet inte!

Regn och utejobb!

Det regnar och jag ska jobba ute idag, segt! Jag är fortfarande sjuk, men jag har lovat min granne att jag ska fixa hans trädgård innan imorgon. Just nu ångrar jag att jag inte gjorde det igår när det inte regna, men nu får jag göra det i regnet.. Min granne ska nämligen ha visning imorgon på sitt hus, så då ska jag fixa hans trädgård för 200 kronor, goa pengar. Antagligen kommer de pengarna gå till en jacka som mamma betalar resten på, eller om jag köper en väska som mamma får betala resten på eller ett par nya solglasögon? Nu ska jag försöka äta frukost, och sen komma ut idag.