onsdag 8 september 2010

idrott, inte min grej!

Nu har jag precis packat idrottskläder, HAHA! Tro det eller ej, det är faktiskt sant.. Jag ska ha idrott igen, har inte haft det sen i nian eftersom att vi inte hade det i ettan, men nu så. Nej, usch.. Idrott är verkligen inte min grej ska ni veta.. Nu ska jag strax krypa ner i min säng, men först får alla kläder, böcker och allt åka ner på golvet, samt att ett filmklipp på FB ska få laddas upp klart med. När allt det är gjort ska jag ringa min älskade pojkvän! Antaligen lär det bli ett inlägg till innan jag somnar, men då blir det från iPoden eller mobilen om inte, så nattinatti!
fulla, goa och glada, eller?

andra halvan...

Känslan av att veta att sin ena halva kan försvinna vilken sekund som helst, det är nog en av de värsta känslorna som finns. Speciellt om man går och bär den minut efter minut och timme efter timme.. Tanken plågar mig, jag vill bara att allt blir bra igen! Jag älskar verkligen dig och du vet det.

andra kallkökslektionen

Kallkök idag i skolan idag då, nice nice! Jobbade med Emmapemma idag igen, precis som förra veckan. Bara för att vi är så jävlabra fick vi göra tre olika grejer, baka bröd, göra jordgubbsglass samt göra citronmarinerade rödbetor med fetaost och lite sånt. Slutade en timmetidigare idag i köpen än vad vi egentligen skulle göra, just för att vi är så bra!