söndag 10 april 2011

våren e här!

Ja, som rubriken lyder! Våren är ju här nu, är det inte underbart? Med tanke på att det varit så underbart väder de senaste dagarna, så idag har Johanna och jag pratat massor om sommar och vad vi ska hitta på! Vi har en massa galenskaper vi ska göra. Vi ska bland annat gå på några festivaler i Varberg/Tvååker, Kulturkalaset här i Göteborg självklart om det kommer några vettiga artister, ta en tripp över till Danmark, samt en massa annat som e oplanerat! Samt att vi även ska kolla på någon utlandsresa tillsammans! Ååh, jag längtar så otroligt mycket, det kommer bli en sån otroligt bra sommar i år va. Johanna, det blir våran sommar i år! Fester, killar, sol, bad och massa annat skoj som står på våran lista! 
bild från sommaren 07

ett år...

Det har varit en helt okej dag idag trots att jag och petter skulle ha haft ett år ihop idag.. Linnéa har verkligen fått mig att hålla bort tankarna totalt.. Men nu känns det jobbigt, otroligt jobbigt.. Jag saknar honom så otroligt mycket, det finns inga ord för det.. Får väl se hur jobbig natten blir, om jag har tur somnar jag direkt och inte ligger och tänker en massa, det orkar jag verkligen inte med..

home sweet home

Nu är jag hemma igen från en underbar Linnéa, hade en mysig kväll igår och en underbar dag idag. Suttit i solen flera timmar och bara njutit, underbart! Just nu sitter jag och kollar på "Världens bästa hotell", efter det blir det in i duschen sen plugga innan BB börjar!
Helgen är planerad, då blir det hem till Linnéa igen, dricka lite vitt vin, äta gott och bara vara. Det kommer bli toppen om bara vädret vill vara med oss då också!
bild från åttan eller något

hos linnéa

Är hemma hos Linnéa nu, som jag har varit sen igår vid sex ungefär. Har precis fixat oss och ska snart dra ut i det underbara vädret tror jag, underbart! Igår blev det att kolla film. Härligt med en lugn och skön helg, orkar inte med något annat just annat och det finns en anledning till det också.. Nog om det nu! Jag och min lilla Johanna har såna sommarplaner så det finns inte, det kommer bli toppen! Du och jag i sommar, det gillar vi. Puss på dig min lilla skitunge som ligger efter med åldern tyvärr..