måndag 28 september 2009

Nu ska jag gå ut och lägga mej på soffan och kolla på "Kysst av spriten", sen blir det antagligen till att lägga mej och sova. Imån är det skolan, tisdag och då är det serverig. Ska till Gothia på studiebesök för att göra något jag vet inte vad? Men ja, skriver antagligen nått mer efter jag kollat på tv annars blir det imån.
Jag har precis ätit lunch, först funderade jag på om jag skulle åka in till stan och äta på paprika, men jag orka inte, så istället blev det till att steka vårrullar. Ett bra tagsen jag åt det, och ändå är det så gott. Synd att man äter det så sällan bara. Om någon vill veta, så är det mega gött att ha studiedag, hihi. Jag ska snart börja fixa mej lite, för att åka in till stan och möta Johan, för att hämta ut våra biobiljetter. På onsdag ska vi på flickan som lekte med elden, yeah. Såg män som hatar kvinnor för andra gången i lördags, sjukt bra är den. Så hoppas på att flickan som lekte med elden är minst lika bra, om inte bättre. Jag har inte så mycket mer att skriva, chao.
Jag saknar dej, Sofia.
Jag blundar igen, och tänker tillbaks. På allt som vi gjort,
och allt som har hänt. Ta vara på allt, varje minut.
Jag har precis suttit och läst igenom alla inlägg jag skrev i denna bloggen under 2008. En del saker hade jag glömt av att de hänt, medans en del saker kommer jag ihåg som om att det var igår. Det är faktiskt rätt kul att läsa igenom gamla inlägg, man kommer ihåg och får tankar om hur man var då, vad som hände och sånt. Nu ska jag i vilket fall lägga mej och sova, godnatt folk.