onsdag 27 april 2011

inväntar samtal !?

Sitter med handduk runt mig just nu, kom precis ut ur duschen. Väntar på att Johanna ska ringa så vi kan snacka lite skit innan det blir dags för Big Brother och sen för att sova, gud det finns så mycket att prata om. Även om vi smsar varje dag och så, så behövs det verkligen pratas i telefon också tror jag nog. Det är helt sjuk, massa prat, skratt och skvaller!

Dag 14 – Det här hade jag på mig idag

Idag är det onsdag, och då är det praktiskt i skolan, så idag har jag haft kockkläder på mig hela dagen. Till och från skolan, samt nu har jag myskläder på mig. Det vill säga inget speciellt eller så!

sista kökspasset..

Ligger i sängen efter en lång dag i köket, sista kökspasset för tvåan, inte okej.. Jag kommer sakna att inte ha något mer kök förens i trean, fast då slipper jag ju servering, och det gillar vi! Ska sova någon timme nu hade jag tänkt mig, för jag har fortfarande ont i huvudet..
Men först tänkte jag bara ta upp en sak, och det är att jag blir så otroligt arg/förbannad på folk som inte gör det dem ska utan istället ger jobbet till någon annan. Det finns gott om såna, och det är bara till att leva med det. Fast idag gick droppen nästan ur mig, jag klarar inte av att se er hålla på som ni gör? Vad fan gör ni där egentligen? Ååh, jag blir bara så... Ta eran skit själva och inte jämt ge det till någon annan!