tisdag 26 april 2011

skallebank..

Tog mig precis en Ipren och nu ligger jag i sängen för att sova. Har så otroligt ont i huvudet så det finns inte.. Hoppas det går över tills imorgon, godnatt alla söta varelser där ute i världen!

eliiiiin

Kom in för en stund sedan efter att ha varit ute på en kortis promenad med Elin, idag blev det bara en halvtimme. Det brukar ju inte bli så kort promenad, brukar ju bli upp mot två timmar ungefär, men idag hade nog ingen riktigt orken, plus att båda var tvungna att plugga med.. Så ska snart sätta mig och plugga lite, samt vänta på att hon ska smsa igen så jag kan gå över med lite pengar och så, det gillar vi!

Dag 13 – Mina dåliga sidor

Ja mina dåliga sidor.. Det är väl att jag blir svartsjuk otroligt lätt och att jag hatar det, jag hatar det så mycket så det finns inga ord för det! Sen även att jag har otroligt dåligt självförtroende som svajar väldigt mycket, så ja.. Det är nog mina sämsta sidor, och inte bara det jag kan ha ett humör som en tre åring också..

i skolan - ipodinlägg

Sitter i skolan nu igen efter lovet, lite lagom segt.. har alkoholhantering nu och kollar på film, slutar om drygt en halvtimme så det är ju skönt. bloggar mer när jag kommer hem igen!